Vitamin C - Prehransko dopolnilo

11,20 €

Vsebina 60 tablets


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Home Pharmacy

2.267

Vitamin C - Prehransko dopolnilo

Vsebina paketa: 38g ( 60 tablet )

Zaradi svojih lastnosti in tehnologije predelave povsem naravni vitamin C daleč presega podobne izdelke na trgu. Vsebuje naravno sladilo in standardizirane izvlečke sladkega koreninca in jagod. Vitamin C v človeškem telesu opravlja številne pomembne funkcije, je ključnega pomena za življenje in ohranjanje fizičnega zdravja.

Pomanjkanje vitamina C se kaže v utrujenosti, podaljšanem okrevanju, slabo celjenju ran in zmanjšani odpornosti proti okužbam. Njegova funkcija igra pomembno vlogo pri proizvodnji kolagena in s tem pri čudoviti gladki koži mladostnega videza. Telo aktivnih športnikov in kadilcev ima zelo visoke zahteve po vitaminu C.

Zaradi različnih ovir v prebavnem traktu ima skupni vitamin C, čeprav ima visoko vsebnost vitaminov, minimalno korist za uporabnika, saj se le majhna količina absorbira v telo. ESSENS Vitamin C je mikroniziran, kar zagotavlja hitro absorpcijo v telesu in hitrejši učinek. Glicirizin, izvleček sladkega korena, zavira delovanje encimov ter poveča učinkovitost in vnos vitamina C v telo. Puferska oblika ESSENS Vitamin C zagotavlja zaščito zob in sluznic prebavnega sistema pred sicer kislimi vitamini.

Prehransko dopolnilo je bilo razvito in izdelano pod farmacevtskim nadzorom na Češkem v skladu z najstrožjimi predpisi in standardi EU. Vse sestavine so pridobljene izključno iz naravnih virov. Kemično pripravljene surovine in konzervansi, stabilizatorji ali barvila se ne uporabljajo. Za samo proizvodnjo se načeloma uporabljajo samo sestavni deli najvišje možne in zagotovljene kakovosti. ESSENS Vitamin C ne vsebuje sladkorja, glutena ali laktoze, je popolnoma varen in ne povzroča zasvojenosti.

Visokotehnološka proizvodnja - vrhunska in revolucionarna tehnološka obdelava

Vsi izdelki ESSENS za domačo lekarno so obdelani z najsodobnejšimi in revolucionarnimi tehnologijami, kot so mikronizacija, zaviranje encimov in večplastna prevleka tablet.

Mikronizacija rastlinskih izvlečkov je način za povečanje biološke uporabnosti zdravil, naravnih snovi, vitaminov in mineralov. Gre za postopno zmanjševanje surovin na delce velikosti nekaj mikrometrov. Nastala snov zaradi večje površine ustvari predpogoje za izboljšano in pospešeno raztapljanje v organizmu, s čimer je dosežena večja učinkovitost prehranskih dopolnil.

Zaviranje encimov je postopek, ki povzroči povečano absorpcijo učinkovin v tabletah. V ESSENS vitaminu C ekstrakt sladkega korena izpolnjuje to funkcijo.

Večplastna prevleka za tablete je edinstvena tehnologija, ki se prvič pojavi na svetovnem trgu v ESSENS HOME PHARMACY PRODUCTS.

S postopnim nanašanjem več slojev z različno vsebnostjo zdravilne učinkovine je raztapljanje tablete optimalno določeno, kar vodi do revolucionarnih učinkov, ki jih je z običajnimi tehnikami zelo težko doseči.

Sestavine: vitamin C (askorbinska kislina, natrijev askorbat), izvleček sladkega korena, polnilo (palatinoseR, akacijev gumi), aroma (divje jagode), barvilo (izvleček rdeče pese), sredstvo proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), naravna sladila (izvleček stevie).

Priporočeni odmerek: 1-2 tableti na dan, da se prosto raztopijo v ustih.

Opozorilo: ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso namenjena nadomestku raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Ni namenjeno otrokom, mlajšim od 3 let, nosečnicam in doječim ženskam.

Skladiščenje: hraniti v suhem in temnem prostoru pri temperaturi do 30 ° C. Hraniti izven dosega otrok.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno

    Ingredients: vitamin C (ascorbic acid, sodium ascorbate), liquorice extract, fillers (palatinose, acacia gum), flavouring (wild strawberry), colouring (beetroot extract), anti-caking agent (magnesium stearate), natural sweetener (stevia extract).