Head'ES - prehransko dopolnilo

17,10 €

Vsebina 30 pcs


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Home Pharmacy

1.742
Flow'EN - Prehransko dopolnilo

12,80 €

Na zalogi
ES'Leep - Prehransko dopolnilo

25,10 €

Na zalogi
Clea'NS - Prehransko dopolnilo

32,30 €

Na zalogi
Hard'EN - Prehransko dopolnilo

22,50 €

Ni na voljoHead'ES - prehransko dopolnilo

Vsebina paketa: 15 g (30 kapsul)

Revolucionarno prehransko dopolnilo ESSENS Head'ES vsebuje koencim Q10, vitamine B ter standardizirane rastlinske izvlečke ginko bilobe in črnega popra. Zahvaljujoč vsebnosti vitamina B prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in imunskega sistema, k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalni duševni aktivnosti.

Za razvojem stoji ekipa znanstvenega odbora ESSENS, ki jo sestavljajo strokovnjaki in farmacevti, ki so v tej panogi že vrsto let. Prehransko dopolnilo je bilo razvito in se proizvaja pod farmacevtskim nadzorom na Češkem v skladu z najstrožjimi predpisi in standardi EU. Za samo proizvodnjo se uporabljajo samo surovine certificiranih dobaviteljev. Ne uporabljajo se kemično pripravljene surovine, konzervansi, stabilizatorji ali barvila. Izdelek ne vsebuje sladkorja, glutena ali laktoze.

Priporočeni odmerek: 1 kapsula, ki jo jemljete zjutraj s hrano.

Sestavine: koencim Q10, ekstrakt ginko bilobe (list ginko bilobe, ekstrakt 6/24), ekstrakt črnega popra (ekstrakt Piper nigrum, stojalo, min. 90% piperin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (pirodoksin hidroklorid), polnila (mikrokristalna celuloza, koruzni škrob), stabilizatorji (hidroksipropilmetilceluloza).

Opozorilo: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila ne nadomeščajo raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Ni namenjeno otrokom, mlajšim od 3 let, nosečnicam ali doječim ženskam.


Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno, Češka

Koencim Q10 se naravno pojavlja v vsaki celici človeškega telesa, znan tudi kot ubikinon Q 10, ubidecarenon, faktor Q10 ali vitamin Q s fiziološkim učinkom, ker je v vseh živih organizmih vseprisotna snov v različnih oblikah in sodeluje v pomembnih presnovnih procesih .
Drevo ginko biloba je eno najstarejših dreves na Zemlji. Njegovi pozitivni učinki na človeško telo se že stoletja uporabljajo v tradicionalni kitajski medicini.

Visokotehnološka proizvodnja - vrhunska in revolucionarna tehnološka obdelava

Vsi izdelki ESSENS za domačo lekarno so obdelani z najsodobnejšimi in revolucionarnimi tehnologijami, kot so mikronizacija, zaviranje encimov in večplastno oblaganje kapsul.

Mikronizacija rastlinskih izvlečkov je metoda, s katero farmacevtski izdelki, naravne snovi, vitamini in minerali povečajo svojo biološko uporabnost. Gre za postopno zmanjševanje surovin na velikost delcev več mikrometrov. Nastala snov zahvaljujoč večji molekularni površini ustvarja pogoje za izboljšanje in pospeševanje raztapljanja v telesu in navsezadnje tudi prehransko dopolnilo z večjo učinkovitostjo.

Zaviranje encimov je proces, zaradi katerega se aktivnost encimov zmanjša - encimi so beljakovine, ki določajo lastnost in hitrost kemijskih reakcij ter nadzorujejo večino biokemijskih procesov v živih organizmih. Upočasnitev encimske aktivnosti povzroči optimalno obdobje raztapljanja kapsule.

Večplastna prevleka tablet je edinstvena tehnologija, pri kateri raztapljanje tablete optimalno določimo s postopnim nanosom več plasti z različno vsebnostjo aktivne snovi.

    Ingredients: Coenzyme Q10, Ginkgo biloba extract (Ginkgo biloba leaf Extr. 6/24), black pepper extract (Piper nigrum extract, stand. min. 90% piperine), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B6 (pyrodoxine hydrochloride), fillers (microcrystalline cellulose, corn starch), stabilizers (hydroxypropylmetylcelulosa).