Flow'EN - Prehransko dopolnilo

hop11
14,10 €
Najboljša cena v zadnjih 30 dneh:
7,00 t
Vsebina
30 pcs
Na voljo: Na zalogi

Flow'EN - Prehransko dopolnilo

Revolucionarni naravni izdelek za zaščito žilnega sistema zaradi svojih lastnosti in tehnologije predelave veliko presega podobne izdelke na trgu. Vsebuje standardizirane rastlinske izvlečke v primernem razmerju - kostanj, ekstrakt črnega popra in vitamin C.

Prehransko dopolnilo ESSENS Flow’EN je bilo razvito in izdelano pod farmacevtskim nadzorom na Češkem v skladu z najstrožjimi predpisi in standardi EU. Vse sestavine so pridobljene izključno iz naravnih virov. Kemično pripravljene surovine in konzervansi, stabilizatorji ali barvila se ne uporabljajo. Za samo proizvodnjo se načeloma uporabljajo samo sestavni deli najvišje možne in zagotovljene kakovosti. ESSENS Flow’EN ne vsebuje sladkorja, glutena ali laktoze

Visokotehnološka proizvodnja - vrhunska in revolucionarna tehnološka obdelava

Vsi izdelki ESSENS za domačo lekarno so obdelani z najsodobnejšimi in revolucionarnimi tehnologijami, kot so mikronizacija, zaviranje encimov in večplastna prevleka tablet.

Mikronizacija rastlinskih izvlečkov je način za povečanje biološke uporabnosti zdravil, naravnih snovi, vitaminov in mineralov. Gre za postopno zmanjševanje surovin na delce velikosti nekaj mikrometrov. Nastala snov zaradi večje površine ustvari predpogoje za izboljšano in pospešeno raztapljanje v organizmu, s čimer je dosežena večja učinkovitost prehranskih dopolnil.

Zaviranje encimov je postopek, ki povzroči povečano absorpcijo učinkovin v tabletah. Pri Flow’EN to funkcijo izvaja izvleček iz plodov črnega popra.

Večplastna prevleka za tablete je edinstvena tehnologija, ki se prvič pojavi na svetovnem trgu v ESSENS HOME PHARMACY PRODUCTS.

S postopnim nanašanjem več slojev z različno vsebnostjo zdravilne učinkovine je raztapljanje tablete optimalno določeno, kar vodi do revolucionarnih učinkov, ki jih je z običajnimi tehnikami zelo težko doseči.

Aktivne sestavine kostanjevega ekstrakta povečajo odpornost kapilar in izboljšajo venski tonus. Hkrati deluje protivnetno in pospešuje absorpcijo otekline. Ti učinki se uporabljajo pri otečenih nogah, pozitivno vpliva na nočne krče, krčne žile in hemoroide. Izboljša pretok krvi v žilah, zmanjša strjevanje krvi in ​​preprečuje nastajanje trombov. Pospešuje absorpcijo modric in modric v krvi.

Vitamin C je bistvenega pomena za življenje in ohranjanje fizičnega zdravja, njegova funkcija ima pomembno vlogo pri tvorbi kolagena, ki je pomemben za normalno delovanje krvnih žil. Vitamin C celice ščiti tudi pred oksidativnim stresom.

Piperin je izvleček iz plodov črnega popra, ki pomaga pretoku krvi v sluznico, upočasni delovanje nekaterih encimov, prispeva k normalnemu delovanju ožilja in živčnega sistema ter zagotavlja boljšo absorpcijo učinkovine in povečuje njeno učinkovitost, s čimer doseže največji učinek v telesu.

Sestavine: izvleček semen divjega kostanja, natrijev askorbat, izvleček črnega popra (Piper nigrum), stabilizatorji (koruzni škrob, mikrokristalna celuloza, hidroksipropil metil celuloza, smukec, PVP), sredstvo proti strjevanju (magnezijev stearat), barve (železovi oksidi in hidroksidi).

Priporočeni odmerek: 1 tableta zvečer med obrokom. Priporočljivo je, da ga jemljete tri mesece. V izjemnih primerih povečanega odmerka ne prekoračite dnevnega odmerka 6 tablet.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno

Vsebina: 27g ± 5% (30 tablet)

Ingredients: Horse chestnut seed extract (Aesculus hippocastanum seeds), Sodium Ascorbate, Black Pepper fruit extract (piper nigrum fruit), stabilizers (Corn starch, Microcrystalline cellulose), anti-caking agent (Magnesium stearate), stabilizers (Hydroxopropyl Methylcellulose, Talc, PVP), colouring (Iron oxides and hydroxides).

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire