ESSENS je trenutno eno izmed najbolj dinamičnih MLM podjetij v Evropi. Ustanovljeno je bilo jeseni 2011 v Češki republiki, temelji na sodelovanju s strokovnjaki iz mrežnega marketinga in vodilnimi strokovnjaki na področju razvoja in proizvodnje kozmetike ter prehranskih dopolnil. Kot prvo je ESSENS pridobil spoštovanje in priznanje s trženjem ekskluzivnih parfumov z najvišjo možno kakovostjo na trgu. Mednarodna ekipa je skrbno izbrala med najbolj primernimi vonji pri enemu od vodilnih svetovnih dobaviteljev parfumskih esenc. Sledili so prvi izdelki s področja posebne prehrane in prehranskih dopolnil, po zaslugi teh proizvodov so na našo prihodnost bistveno vplivali novi partnerji vodilnih evropskih voditeljev med farmacevtskimi družbami. Zaradi tega še vedno dodajamo nove izdelke v našo ponudbo, ki zahvaljujoč naši mreži številčnih članov in distributerjev vplivajo na trg v mnogih državah in prinašajo dragocene koristi milijonom zadovoljnih strank.

ESSENS ponuja veliko več kot se zdi na prvi pogled. Že ime zajema več pomenov in besed. Naglašuje se popolnoma enako kot angleška beseda "essence", ki pomeni podlago ali temelj, tudi aromatični vonj, ki ga lahko občutite v našem parfumu ali v prihodnosti z ESSENS. In ste opazili, da slišite besedo "sense" (občutek), medtem ko izgovorite ESSENS? Naše čute uporabljamo za dojemanje sveta okoli nas in so naši najbližji zavezniki, ki nas vodijo skozi življenje. Po mnenju mnogih ekonomistov, mrežni marketing predstavlja enega izmed najhitrejših načinov za finančno neodvisnost in izpolnjevanje posameznikovih sanj. ESSENS vsebuje tudi češko besedo "sen", kar preprosto pomeni "sanje", ki ostane neverjetno povezana z ESSENS.

Do začetka leta 2016 smo odprli popolnoma nov, sodobni sedež ESSENS EUROPE v Brnu. Ta dogodek nas je uvrstil med ene izmed najbolj uspešnih podjetij v panogi. Nova sodobna baza je bila zgrajena, tako da vsak od naših članov, ki nas obišče, se počuti udobno in ve, da smo tukaj izključno samo zanj.

Naši partnerji

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire