Slow Living sveča Euphoria

39,60 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Slow Living

249
Slow Living sveča Daydream

39,60 €

Na zalogi
ESSENS Slow Living Aroma izparilnik

17,00 €

Na zalogi
ESSENS Gua Sha Ametyst - kamen ametist

22,20 €

Na zalogi
Ekskluziven set eteričnih olj

147,20 €

Na zalogiSlow Living sveča Euphoria

Sveča Euphoria ni le oblikovalski kos, ampak bo povzdignila tudi vaš dom in je lahko odlično darilo.

Količina: 240g

Ročno izdelana sveča z vonjem pomaranče in vanilije spodbuja nežen čist vonj in hkrati vzbuja sproščeno vzdušje. Učinkovito se bori proti utrujenosti, napolni z novo energijo, spodbuja duševno svežino, aktivira razmišljanje in stimulira čute.

Posebna pozornost je namenjena vsaki sveči. Izdelane so z ročnim litjem, skrbnim potapljanjem lesenega stenja in postopnim ohlajanjem. Na voljo je tudi ročno polaganje etikete in pakiranje v elegantno škatlo.

Sveče Slow Living vsebujejo samo naravne veganske sestavine, na čelu s sojinim voskom, dopolnjenim s certificiranim palmovim voskom iz nasadov, vzgojenih samo za ta namen. Ta posebna mešanica voska gori čisteje in počasneje, kar občutno podaljša čas gorenja do 50 ur. Dišavno komponento zagotavljajo naravna eterična olja v takšnem razmerju, da je nastali vonj prijeten in ne draži. Leseni stenj omogoča optimalno sproščanje prijetnega vonja v zrak in zaradi učinka prasketajočega ognja v kaminu vzbuja sproščujoče vzdušje.

Kako pravilno uporabljati svečo:

Da bo končni učinek goreče sveče z lesenim stenjem popoln, priporočamo, da ji posvetite posebno nego.

Leseni stenj je treba vedno vžgati od spodaj, kjer se stenj dotika voska. Pomembno je, da sveča gori dovolj dolgo, da staljeni vosek tvori enakomerno površino, ki sega do robov kozarca. V nasprotnem primeru bi v sveči nastal tunelski učinek, torej ravnovesje voska na stenah kozarca, ki bi se lahko stopilo in zalilo goreči stenj, ki bi ugasnil. Po ugasnitvi sveče pustite, da se vosek popolnoma ohladi in iz lesenega stenja odstranite koščke zažganega lesa ter pazite, da v sveči ni umazanije. Ne skrbite, če je stenj prekratek. Neenakomerno poravnan stenj lahko povzroči samougasne ali tlenje.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok in živali. Vžgite na negorljivi površini izven dosega vnetljivih materialov. Ne postavljajte ga na prepih ali blizu vira toplote. Postavite v pokončen položaj. Vedno ugasnite plamen, ne pihajte ga. Ne puščajte vžigalic ali drugih drobcev v staljenem vosku, da preprečite širjenje ognja. Ne kurite več kot 5 ur hkrati.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno