Slow Living sveča Daydream

esoil61
39,60 €
Najboljša cena v zadnjih 30 dneh:
21,50 t
Na voljo: Manj kot 5 kosov

Slow Living sveča Daydream

Sveča Daydream ni le oblikovalski kos, ampak bo povzdignil tudi vaš dom in je lahko odlična ideja za darilo.

Količina: 240g

Ročno izdelana sveča z vonjem Litsea Cubeba bo z značilnim vonjem citrusov prebudila vse vaše čute. Ima antidepresivne učinke in pomaga vzbuditi občutek dobrega razpoloženja. Harmonizira um, polni energijo, spodbuja koncentracijo in lahko deluje tudi kot afrodiziak.

Posebna pozornost je namenjena vsaki sveči. Izdelane so z ročnim litjem, skrbnim potapljanjem lesenega stenja in postopnim ohlajanjem. Na voljo je tudi ročno polaganje etikete in pakiranje v elegantno škatlo.

Sveče Slow Living vsebujejo samo naravne veganske sestavine, na čelu s sojinim voskom, dopolnjenim s certificiranim palmovim voskom iz nasadov, vzgojenih samo za ta namen. Ta posebna mešanica voska gori čisteje in počasneje, kar občutno podaljša čas gorenja do 50 ur. Dišavno komponento zagotavljajo naravna eterična olja v takšnem razmerju, da je nastali vonj prijeten in ne draži. Leseni stenj omogoča optimalno sproščanje prijetnega vonja v zrak in zaradi učinka prasketajočega ognja v kaminu vzbuja sproščujoče vzdušje.

Kako pravilno uporabljati svečo:

Da bo končni učinek goreče sveče z lesenim stenjem popoln, priporočamo, da ji posvetite posebno nego.

Leseni stenj je treba vedno vžgati od spodaj, kjer se stenj dotika voska. Pomembno je, da sveča gori dovolj dolgo, da staljeni vosek tvori enakomerno površino, ki sega do robov kozarca. V nasprotnem primeru bi v sveči nastal tunelski učinek, torej ravnovesje voska na stenah kozarca, ki bi se lahko stopilo in zalilo goreči stenj, ki bi ugasnil. Po ugasnitvi sveče pustite, da se vosek popolnoma ohladi in iz lesenega stenja odstranite koščke zažganega lesa ter pazite, da v sveči ni umazanije. Ne skrbite, če je stenj prekratek. Neenakomerno poravnan stenj lahko povzroči samougasne ali tlenje.

Opozorilo: Hranite izven dosega otrok in živali. Vžgite na negorljivi površini izven dosega vnetljivih materialov. Ne postavljajte ga na prepih ali blizu vira toplote. Postavite v pokončen položaj. Vedno ugasnite plamen, ne pihajte ga. Ne puščajte vžigalic ali drugih drobcev v staljenem vosku, da preprečite širjenje ognja. Ne kurite več kot 5 ur hkrati.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire