ESSENS Slow Living Aroma izparilnik

14,40 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Slow Living

222

ESSENS Slow Living Aroma izparilnik

Načelo keramičnega aroma izparilnika je segrevanje eteričnega olja s čajno svečo. Olje se sprošča v zrak s toploto in povzroča prijetne občutke. Goreči plamen sveče vzbuja tudi sproščujoče občutke.


Skupna višina aroma izparilnika je 11 cm, njena posoda pa je idealne velikosti in je dovolj oddaljena od sveče, da voda v posodi ne zavre in se eterična olja ne poškodujejo.


Aromaterapija ima močne terapevtske lastnosti in se upravičeno uvršča med eno od vrst alternativne medicine, kar dobesedno pomeni "zdravljenje z vonjem". Aromaterapija pozitivno vpliva na naš živčni sistem in čustva, podpira imuniteto in pomaga pri zdravstvenih težavah. Posamezna eterična olja pomagajo izboljšati splošno stanje telesa in duše, vendar imajo različne terapevtske učinke. S pravilno izbranim eteričnim oljem je mogoče doseči olajšanje številnih zdravstvenih in duševnih težav.


Uporaba: Dodajte zadostno količino vode, pribl. 50 ml, v posodo aroma izparilnika in dodajte 5-10 kapljic eteričnega olja ESSENS. Razredčen bo dovolj, da ne zagori. V spodnji del aroma izparilnika vstavite čajno svečko in jo prižgite. Med uporabo ne premikajte.


Opozorilo: Posodo operite po vsaki uporabi. Če voda popolnoma izhlapi, ugasnite čajno svečko in pustite, da se aroma izparilnik ohladi, preden nadaljujete z uporabo. Aroma iparilnik postavite na toplotno odporno površino in se prepričajte, da je na zadostni razdalji od vnetljivih materialov ali virov toplote. Hranite izven dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.


Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno.