Potovanja naredimo lažja, pametnejša in dostopnejša. Ponujamo neomejene možnosti za raziskovanje novih destinacij, doživetje novih dogodivščin ali ustvarjanje mednarodnih mrež. Portal ESSENS Travel bo vedno našel točno tisto, kar potrebujete, glede na vaše želje. Člani kluba ESSENS imajo možnost izkoristiti še druge ugodnosti, zato se potovanje z ESSENS Travel vedno splača.
Možnost uporabe vaših provizij pri nakupih do 100%!
Točke za vsako naročilo!
Potovalni nasveti
Spletna podpora!
background image
Ponudba prenočišč

Izbirajte med več kot 1,2 milijona hoteli po vsem svetu in uživajte v sanjskih počitnicah.

Pogled
background image
Ponudbe letov

Pametni iskalnik letalskih kart ponuja neskončno število letalskih kart na vse možne destinacije po svetu.

Pogled

benefit icon
Možnost uporabe vaših provizij pri nakupih do 100%!
Uporabite svoje provizije in CASHBACK iz svoje e-denarnice do 100 % za plačilo letov in nastanitev pri Essenstravel! To ugodnost lahko koristijo vsi registrirani člani. Financiranje vaših potovanj s to možnostjo ne bi moglo biti lažje.
benefit icon
Točke za vsako naročilo!
Kot član Essenstravela zaslužite točke za vsako naročilo. Točke lahko prejmete tudi od vseh ostalih, ki preko vas rezervirajo lete in nastanitev.
benefit icon
Promocijske cene
Kot član Essenstravel imate dostop do popustov na lete in nastanitev z uporabo kod za popust. Tako boste prihranili ne le denar, ampak tudi čas pri iskanju cenovnih ponudb. Tesno sodelujemo z vrhunskimi turističnimi ponudniki, ki nam lahko za vas zagotovijo najboljše cene na trgu. Ne glede na to, ali načrtujete družinske počitnice, poslovno potovanje ali romantično bivanje, vam bo Essenstravel vedno ponudil najboljšo ponudbo.
benefit icon
Potovalni nasveti
Vemo, da je potovanje po najnižji možni ceni pomembno za vas. Essenstravel vam ponuja vrsto potovalnih namigov in orodij za iskanje, ki vam bodo pomagala pri iskanju najboljših letov in nastanitev. Obiščite Essenstravel in odkrijte odlične ponudbe za svoje naslednje potovanje.
benefit icon
Spletna podpora!
Če potrebujete pomoč med nakupom ali potovanjem, se obrnite na nas prek spletnega klepeta ali e-pošte. Podpora strankam je na voljo 24/7. Ne bojte se nas kontaktirati kadarkoli, z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in rešili morebitne potovalne težave.
Na spletni strani essens.travel lahko uporabite Chat emoji na desni strani zaslona. Začnite komunikacijo z našim potovalnim agentom, ki vam bo pomagal rešiti vaše potovalne težave.
Možnost plačila z vašo provizijo pri nakupu do 100%! - Uporabite svojo provizijo in CASHBACK iz svoje e-denarnice za plačilo letov in nastanitev pri ESSENS Travel do 100 %! To ugodnost lahko koristijo vsi registrirani člani. S to odlično funkcijo prihranite pri financiranju svojih potovanj.

Točke za vsako naročilo! - Kot član ESSENS Travel pridobite točke za vsako naročilo. Prav tako lahko preprosto pridobite točke od svojih najdražjih, tako da pri vas naročite lete ali nastanitev.

Promocijski popust - Kot član ESSENS Travel imate s kodami za popust dostop do rednih popustov na lete in nastanitev. Tako boste prihranili ne le denar, ampak tudi čas pri iskanju akcijskih in promocijskih ponudb. Zahvaljujoč sodelovanju z vodilnimi potovalnimi dobavitelji in ponudniki vam lahko zagotovimo kakovostne storitve po super cenah. Ne glede na to, ali načrtujete družinske počitnice, poslovno potovanje ali romantično bivanje, vam bo ESSENS Travel zagotovil potrebne storitve po ugodnih cenah.

Nasveti za popotnike - Vemo, da je potovanje po najnižji možni ceni pomembno za vas. ESSENS travel vam ponuja vrsto potovalnih namigov in orodij, s pomočjo katerih lahko enostavno najdete najboljše lete in nastanitev. Obiščite ESSENS Travel in odkrijte odlične ponudbe za vaše naslednje potovanje.

ESSENS potovalni boni - Ste v težavah pri iskanju najboljšega darila za vašo ljubljeno osebo? Tukaj je popolno darilo, ki si ga bodo zapomnili za dolgo časa. Ne komplicirajte preveč in podarite nekaj nenavadnega – podarite doživetje! Predstavljamo darilne bone Essens Travel. Izbirate lahko med široko paleto darilnih grafik, ki vam bodo v pomoč tudi pri nakupovanju za božič ali rojstni dan. Popolno darilo iz ljubezni.

Spletna podpora! - Ko potrebujete pomoč med nakupom ali potovanjem, nas kontaktirajte prek spletnega klepeta ali elektronske pošte. Podpora strankam je na voljo vsak dan do 23. ure, vključno z vikendi in prazniki. Ne bojte se nas kontaktirati kadarkoli, z veseljem vam bomo pomagali rešiti vaša vprašanja in težave.
ESSENS Travel – ta edinstveni projekt vam omogoča potovanje, odkrivanje novih destinacij in doživetje edinstvenih dogodivščin. In vse to po zelo nizkih cenah s številnimi drugimi ugodnostmi za registrirane člane.
ESSENS Travel je nastal v sodelovanju s SPLETNO TRGOVINO FLY a.s., upravljavcem strežnika flymeto.com. ESSENS Travel ponuja do 1,5 milijona hotelov in neskončno število letov po vsem svetu.
Seveda. Z uporabo našega spletnega iskalnika lahko rezervirate hotel tudi neposredno s kombinacijo letalske karte. Ponujamo vam veliko izbiro hotelov. Naša ponudba se začne z najcenejšimi hostli in konča s hoteli 5*. Izbirate lahko med nočitvijo z zajtrkom in all inclusive. Hotel lahko izberete tudi glede na to, ali želite biti blizu plaže ali neposredno v središču mesta. Večsobni hoteli in domači hoteli niso izjema, če imate raje skupinska potovanja.
Kakšno je vrednotenje točk za naročilo letalskih kart in hotelov?
Za vsak nakup dobite točke, ki jih lahko nato porabite za nadaljnje nakupe letov, hotelov ali izdelkov ESSENS. Število točk lahko vidite takoj po iskanju katerega koli izdelka.

Točkovno vrednotenje letalskih kart
Nizkocenovne vozovnice (nizkocenovni leti, seznam prevoznikov TUKAJ ) – 10 točk za vsako vozovnico ne glede na ceno
Standardne vstopnice GDS – 1 točka za vsakih 8 €

Točkovno vrednotenje hotelov
1 točka za vsakih 8 €
Če izberete predplačniški hotel, prejmete točke za bivanje takoj po plačilu. Če pa izberete hotel s plačilom ob prihodu, bodo točke dodeljene šele, ko hotel potrdi, da je vaše bivanje dejansko potekalo. Vendar pa je možno, da te potrditve zamujajo več dni. Zato vam priporočamo, da izberete možnost plačila takoj, kjer dobite točke takoj po plačilu, pogosto pa je ponujena tudi nižja cena namestitve.
Naročilo lahko plačate z različnimi možnostmi:
S plačilno kartico - preko varnega plačilnega prehoda takoj po rezervaciji
Virtualna denarnica ESSENS - provizije v virtualni denarnici
Letalska vozovnica vam bo poslana v elektronski obliki na elektronski naslov, ki ste ga vnesli med postopkom rezervacije. Ni vam treba natisniti vozovnice, potrebujete le natisnjen vstopni kupon. Vstopno vozovnico boste prejeli ob prijavi - bodisi prek spleta bodisi na letališču.
Po opravljeni rezervaciji boste najkasneje v 2 urah prejeli potrditveno elektronsko sporočilo. Zato je potrebno izpolniti email, ki ga dejansko uporabljate pri rezervaciji letalske karte.
Največja velikost skupine je 9 oseb. Rezervacijo morate opraviti za vse člane skupine hkrati. Ločenih rezervacij ni mogoče pozneje združiti v eno. Vse letalske karte morate plačati naenkrat, sicer bodo vse rezervacije odpovedane. Če potujete z večjo skupino ali imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na našo pisarno, na primer prek spletnega klepeta na spletni strani essens.travel. Naši izkušeni organizatorji potovanj vam bodo z veseljem pomagali.
Ročno prtljago (carry-on) lahko vzame vsak potnik, razen dojenčki. Njegove največje dovoljene mere in teža so različne za vsako letalsko družbo (običajno 6-12 kg), dodatne specifikacije boste našli na vaši letalski vozovnici. Oddano prtljago pred odhodom oddate na okencu za prijavo vašega letalskega prevoznika in potuje v prtljažnem prostoru letala. Torej nimate dostopa do njega na letalu.
Število, največjo velikost in težo vse prtljage, ki je vključena v ceno, lahko vidite na vaši letalski vozovnici in med rezervacijo. Nizkocenovni prevozniki oddane prtljage običajno ne vključujejo v ceno vozovnice, zato se je treba zadovoljiti le z ročno prtljago ali pa ob rezervaciji ali spletni prijavi doplačati dodatno oddano prtljago.
Darilni boni ESSENS Travel so zasnovani tako, da podarjajo potovalna doživetja.
Boni imajo omejeno veljavnost in pogoje uporabe. Potovalne darilne bone ESSENS lahko kupite z vašimi provizijami na essens.travel/vouchers.
Izbor najboljših letalskih kart

Podobni izdelki

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire