Parfum Niche - Green Brilliance

93,00 €

Vsebina 100 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Niche

87

Parfum Niche - Green Brilliance

Parfum ESSENS Niche vas bo zajel. Je obsedenost, strast ... To je skrivnost, ki se skriva v kombinaciji tradicionalne izdelave in žlahtnih naravnih sestavin. Je največji poudarek na popolnem medsebojnem delovanju in ravnovesju edinstvenih vonjev.

Postanite izjemni, prisluhnite svojim čutom in doživite nepozabne trenutke, kajti Niche parfumi vas bodo popeljali skozi svet čarovništva in magije, odprli svet spominov in vas ugrabili na dišečem oblaku lastne domišljije.

Svež unisex vonj s prefinjeno živalsko divjostjo in nevarnim zapeljevanjem se odpre z jasnim utripom citrusov, podprtim z aromatičnim galbanom. Srce, polno cvetja, doda kanček elegance, zemeljski pačuli z globokim jantarjem pa osnovo doda impresivno moč.

  • Vrhnja nota: mandarina, bergamot, limona, galbanum
  • Sredna nota: jasmin, vrtnica, ylang ylang, heliotrop, mimoza
  • Bazna nota: leseni toni, mošus, pačuli, jantar

Parfum UNISEX ESSENS Niche - Green Brillance vsebuje 20% dišečih esenc, steklenička pa skriva 100 ml popolne dišave.

Vsak parfum spremlja brezplačna prefinjenadarilna vrečka in srebrni bombažni trak, s pomočjo katerega boste poudarili lepoto in razkošje parfuma za vaše stranke.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno


  • 1 x Parfum Niche Green Brilliance
  • 1 x NICHE Gift Bag    Ingredients (INCI): ALCOHOL DENAT., PARFUM(FRAGRANCE), AQUA(WATER), BHT, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, CITRONELLOL, LINALOOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE, CITRAL, FARNESOL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL.