ESSENS MONOLAURIN PREMIUM - prehransko dopolnilo

29,40 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Monolaurin


ESSENS MONOLAURIN PREMIUM - prehransko dopolnilo

Količina: 60 kapsul

Revolucionarno prehransko dopolnilo ESSENS Monolaurin Premium vsebuje aktivne sestavine v primernem razmerju gliceril laurata in lavril saharata in zahvaljujoč vsebnosti vitamina A prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in sluznic. Kombinacija aktivnih sestavin pomaga ubraniti telo, oslabljeno zaradi virusnih okužb.

ESSENS stoji za razvojem in proizvodnjo znanstvenega sveta, skupine strokovnjakov in farmacevtov, ki na svojem področju deluje že vrsto let. Prehransko dopolnilo je bilo razvito in proizvedeno pod farmacevtskim nadzorom na Češkem v skladu s pravili in standardi EU. Za samo proizvodnjo se uporabljajo surovine preverjenih dobaviteljev. Surovine, konzervansi, stabilizatorji ali barvila se ne uporabljajo. Izdelek ne vsebuje sladkorja, glutena ali laktoze in je primeren tudi za vegane.

ESSENS Monolaurin Premium tudi zahvaljujoč vitaminu A:

  • prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in sluznice
  • kombinacija aktivnih sestavin pomaga ubraniti telo, oslabljeno zaradi virusnih okužb
  • spodbuja zdravo ravnovesje črevesnih bakterij
  • pomaga odstraniti sovražne patogene iz telesa (virusi, bakterije, kvasovke, plesni, glive)
  • patentirana tehnologija predelave zagotavlja največjo učinkovitost v telesu in zato zelo močan protivirusni učinek
  • blagodejno deluje pri navadnem prehladu in se bori proti simptomom gripe
  • pozitivno vpliva na herpesna obolenja, bakterijske okužbe, kot so stafilokokne in glivične okužbe
  • pozitivno vpliva na sindrom kronične utrujenosti (CFS)

Kaj je zdravilo Monolaurin? Čisti lipidni izvleček, ki se naravno pojavlja v kokosovem olju, vendar je prisoten tudi v materinem mleku. Zaradi svojih koristnih lastnosti na imunski sistem je bil predmet mnogih znanstvenih raziskav. Dokazano ima protibakterijske, protimikrobne, predvsem pa protivirusne učinke. Študije so pokazale, da monolaurin napada zaščitni plašč virusov, zaradi česar se porušijo. Monolaurin je bil testiran na E. coli, kvas, vključno z Candida albicans, Helicobacter pylori (H. pylori), Giardia lamblia, Staphylococcus aureus (Staph) in tudi na človeške koronaviruse z zelo pozitivnimi učinki. Študije so tudi pokazale, da monolaurin še ni razvil odpornosti, zato je stalno učinkovit za vse.

Po čem je ESSENS Monolaurin Premium edinstven? Prehransko dopolnilo je bilo izdelano na podlagi edinstvene tehnologije predelave, ki zagotavlja boljšo absorpcijo snovi v telo. Največja učinkovitost v telesu in s tem zelo močan protivirusni učinek. Edinstvena oblika monolavrina je zaščitena z majhnim patentom, uporabnim modelom št. 33,526, ki je bil registriran pri Uradu za industrijsko lastnino na Češkem 3. septembra 2019 in je bil izključno uporabljen za izdelek ESSENS.

Vitamin A pozitivno vpliva na imunski sistem, ščiti celice pred oksidativnim stresom. Zagotavlja tudi pravilno rast, razvoj, kakovost in funkcionalnost sluznic, kosti in hematopoeze.

Priporočen odmerek: 1 kapsula dvakrat na dan. Pijte veliko tekočine zjutraj in zvečer pred obroki. V težjih pogojih priporočamo kombinacijo z drugimi dodatki ESSENS.

Sestavine: gliceril laurat, lavril saharat, vitamin A (retinol acetat), polnilo (sorbitol), regulator kislosti (aminocetna kislina, mlečna kislina, kalcijev laktat), lupina kapsule (hidroksipropilmetilceluloza, barva titanovega dioksida).

Hranilne vrednosti v 1 kapsuli: energijska vrednost 1,8 Kcal (7,5 KJ); maščobe 0,35 g, od tega 0,35 g nasičenih maščobnih kislin; ogljikovi hidrati 0,001 g, od tega sladkorji 0 g; beljakovine 0 g; vlaknine 0,1 g; sol 0 g.

Vsebnost aktivne sestavine na kapsulo: gliceril laurat 346 mg, lavril saharat 2 mg, vitamin A (retinol acetat) 0,4 mg / 100% referenčni vnos.

Previdnostni ukrepi: ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za raznoliko prehrano in zdrav način življenja. Ni namenjen otrokom, mlajšim od 3 let, nosečnicam in doječim ženskam.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1, 628 00 Brno

ALI REDNO JEMLJETE ESSENS MONOLAURIN ALI ESSENS ANTI-V MIX?

PIŠITE NAMVAŠI KOMENTARJI • BLOG PharmDr. Milan Krajíček •