ESSENS KICK OFF TOUR 2024 BOLOGNA

35,00 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Exclusive

16ESSENS KICK OFF TOUR 2024 BOLOGNA

ESSENS Kick OFF Tour 2024 vam bo pomagal začeti novo leto s pozitivno energijo in neskončnimi možnostmi. Pripravite se na navdihujoče govornike in nepozabne trenutke. Pridružite se nam in spremenite svoje življenje na bolje.

SAMO ZDAJ PO ZNIŽANI CENI!
PRIHRANITE 10 €

Znižana cena velja le do konca septembra 2023! Po tem se bo cena zvišala na 45 €.

NE OKLAVLJAJTE, ŠTEVILO MEST JE OMEJENO

ESSENS Kick OFF Tour 2024 je za vse, ki želijo, da bo leto 2024 uspešno!

17. 2. 2024 od 13.00 ure dalje. Zanhotel & Meeting Centergross, via Saliceto 8, Bentivoglio BO, 40010, Italija

E-vstopnica vključuje vstopnino, odmor za kavo ter PREMIUM PASS za 2024 (predvideno trajanje seminarja je masimalno 7 ur)


SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire