ESSENS KETO - FAZA 1

402,00 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: ESSENS KETO

195
ESSENS KETO - FAZA 2+3
+

382,50 €

Na zalogi
Tiskani material
Katalog 2022 - Keto
Katalog 2022 - Keto

1,70 €

Na zalogi
KetoFerm - prehransko dopolnilo

25,10 €

Na zalogi
Keto Omega 3-6 - prehransko dopolnilo

23,30 €

Na zalogi
ESSENS KETO
Šejker
Šejker

4,60 €

Na zalogiESSENS KETO - FAZA 1

+
Nakup tega izdelka je možen samo s plačilno kartico.

Paket za prvo fazo hujšanja z ESSENS Keto vsebuje vse, kar boste potrebovali za hujšanje.

V popolnem in praktičnem paketu boste prejeli zadostno število obrokov za celotno obdobje, torej 5 obrokov na dan 4 tedne.

Za sestavo jedilnika vam ni treba skrbeti, okusili boste celoten spekter beljakovinskih diet, katerih priprava je enostavna in hitra ter primerna tako za ženske kot za moške.

Paket št. 1 za prvo fazo ketogene diete vsebuje:

 • uravnoteženo število beljakovinskih obrokov za celotno obdobje:
  • 4x koktajl v okusih češnja-vanilija, čokolada, lešnik, banana-jagoda (4 x 650 g / 17 porcij)
  • 2x kaša z okusom slanine in vanilije (2 x 500 g / 18 obrokov)
  • 2x omleti z okusom slanine in gob (2 x 500 g / 18 obrokov)
 • ESSENS KetoFerm - prehransko dopolnilo (30 kapsul)
 • ESSENS Keto Omega 3-6 - prehransko dopolnilo (30 kapsul)
 • design shaker vklj. merilne skodelice
 • katalog ESSENS Keto

Opozorilo za uporabo: ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Dnevni obrok vsebuje 100 % vseh esencialnih hranil za en dan. Med jedjo poskrbite za zadosten dnevni vnos tekočine. Ne uporabljajte hrane več kot 3 tedne brez posvetovanja z zdravnikom. Skupna dnevna hranilna vrednost celodnevnega prehranskega nadomestka za hujšanje ESSENS Keto je 3.630 kJ (vključno z dovoljeno zelenjavo). Dnevni energijski vnos za nadomestitev celodnevne prehrane za hujšanje ESSENS Keto, pripravljen po navodilih za uporabo. Dnevni del celodnevne diete za hujšanje je sestavljen iz 5 obrokov, pripravljenih po navodilih.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno

Kaj je Keto? ESSENS Keto beljakovinska dieta je redukcijski sistem, ki vam omogoča hitro, učinkovito in trajno zmanjšanje telesne teže ter odvečne maščobe. S pravilno delujočo prehrano pride do izgube teže za približno 1,5 - 2 kg na teden, brez občutka lakote. ESSENS Keto je zasnovan tako, da čim bolj zaščiti mišično maso in njegova sestava bistveno zmanjša učinek tako imenovanega jo-jo učinka, ki ga lahko srečamo pri drugih prehranskih sistemih. Hkrati bo edinstvena sestava vašemu telesu zagotovila vse potrebne snovi, vitamine in elemente v sledovih, ki jih bo telo potrebovalo med zmanjšanjem. ESSENS Keto deluje na podlagi povsem naravnega procesa, imenovanega ketoza, pri katerem se maščobno tkivo zelo hitro izgori.

Tri enostavne faze hujšanja

 • Prva, zagonska ali redukcijska faza začne proces prehrane. 5x porcij ESSENS Keto, neomejena količina dovoljene zelenjave, 2,5 - 3 litre tekočine. Telo začne hitro zmanjševati in se navadi na redno prehrano. Faza traja 4 tedne.
 • Druga, stabilizacijska faza, bo zagotovila nadaljnje zmanjševanje in dolgoročno ohranjanje rezultatov. 3x porcije ESSENS Keto, 2x zdrava, z beljakovinami bogata hrana, neomejena zelenjava, 2,5 - 3 litre tekočine. Telo se počasi navadi na normalno prehrano in hkrati občutno zmanjša naloženo maščobo. Faza traja 4 tedne
 • Tretja, prehodna faza zagotavlja vrnitev organizma v normalno stanje. 2x porciji ESSENS Keto, 3x zdrava, z beljakovinami bogata hrana, neomejena zelenjava, 2,5 - 3 litre tekočine. Priporočamo vključitev lahke športne aktivnosti 2-3 krat na teden. Faza traja 4 tedne

Načela, ki jih je treba upoštevati med ESSENS Keto:

 • Pijte redno. Zaužiti je treba 2-3 litre čiste vode ali zelenega ali črnega čaja. Sladkane pijače so strogo prepovedane v vseh fazah prehrane.
 • Zaužijte dovoljeno zelenjavo v količini 500 - 800 g na dan, vlaknine, ki jih vsebuje, pomagajo pri pravilnem delovanju črevesja.
 • Ne preskočite nobene beljakovinske hrane, tudi če ne čutite lakote. Uživanje diete 5-krat na dan je bistven pogoj za pravilno delovanje diete.

Imate dodatna vprašanja? Najdete jih TUKAJ: