ESSENS KETO - FAZA 1

402,00 €


Na voljo: Manj kot 5 kosov

Kategorije: ESSENS KETO

290
ESSENS KETO - FAZA 2+3

382,50 €

Manj kot 5 kosov
Tiskani material
Katalog 2022 - Keto
Katalog 2022 - Keto

1,70 €

Na zalogi
KetoFerm - prehransko dopolnilo

25,10 €

Na zalogi
Keto Omega 3-6 - prehransko dopolnilo

23,30 €

Na zalogi
ESSENS KETO
Šejker
Šejker

4,60 €

Na zalogiESSENS KETO - FAZA 1

Paket za prvo fazo hujšanja z ESSENS Keto vsebuje vse, kar boste potrebovali za hujšanje.

V popolnem in praktičnem paketu boste prejeli zadostno število obrokov za celotno obdobje, torej 5 obrokov na dan 4 tedne.

Za sestavo jedilnika vam ni treba skrbeti, okusili boste celoten spekter beljakovinskih diet, katerih priprava je enostavna in hitra ter primerna tako za ženske kot za moške.

Paket št. 1 za prvo fazo ketogene diete vsebuje:

 • uravnoteženo število beljakovinskih obrokov za celotno obdobje:
  • 4x napitek (v okusih 1x češnja-vanilija, 1x čokolada, 1x oreh, 1x banana-jagoda (4 x 650 g / 17 porcij))
  • 2x kaša ( z okusom 1x slanina in 1x vanilija (2 x 500 g / 18 obrokov))
  • 2x omleta (z okusom 1x slanina in 1x goba (2 x 500 g / 18 obrokov))
 • 1x ESSENS KetoFerm - prehransko dopolnilo (30 kapsul)
 • 1x ESSENS Keto Omega 3-6 - prehransko dopolnilo (30 kapsul)
 • 1x shaker vklj. merilna skodelica za odmerjanje
 • 1x katalog ESSENS Keto

Opozorilo za uporabo: ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere. Dnevni obrok vsebuje 100 % vseh esencialnih hranil za en dan. Med jedjo poskrbite za zadosten dnevni vnos tekočine. Ne uporabljajte hrane več kot 3 tedne brez posvetovanja z zdravnikom. Skupna dnevna hranilna vrednost celodnevnega prehranskega nadomestka za hujšanje ESSENS Keto je 3.630 kJ (vključno z dovoljeno zelenjavo). Dnevni energijski vnos za nadomestitev celodnevne prehrane za hujšanje ESSENS Keto, pripravljen po navodilih za uporabo. Dnevni del celodnevne diete za hujšanje je sestavljen iz 5 obrokov, pripravljenih po navodilih.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno

Kaj je Keto? ESSENS Keto beljakovinska dieta je redukcijski sistem, ki vam omogoča hitro, učinkovito in trajno zmanjšanje telesne teže ter odvečne maščobe. S pravilno delujočo prehrano pride do izgube teže za približno 1,5 - 2 kg na teden, brez občutka lakote. ESSENS Keto je zasnovan tako, da čim bolj zaščiti mišično maso in njegova sestava bistveno zmanjša učinek tako imenovanega jo-jo učinka, ki ga lahko srečamo pri drugih prehranskih sistemih. Hkrati bo edinstvena sestava vašemu telesu zagotovila vse potrebne snovi, vitamine in elemente v sledovih, ki jih bo telo potrebovalo med zmanjšanjem. ESSENS Keto deluje na podlagi povsem naravnega procesa, imenovanega ketoza, pri katerem se maščobno tkivo zelo hitro izgori.

Tri enostavne faze hujšanja

 • Prva, zagonska ali redukcijska faza začne proces prehrane. 5x porcij ESSENS Keto, neomejena količina dovoljene zelenjave, 2,5 - 3 litre tekočine. Telo začne hitro zmanjševati in se navadi na redno prehrano. Faza traja 4 tedne.
 • Druga, stabilizacijska faza, bo zagotovila nadaljnje zmanjševanje in dolgoročno ohranjanje rezultatov. 3x porcije ESSENS Keto, 2x zdrava, z beljakovinami bogata hrana, neomejena zelenjava, 2,5 - 3 litre tekočine. Telo se počasi navadi na normalno prehrano in hkrati občutno zmanjša naloženo maščobo. Faza traja 4 tedne
 • Tretja, prehodna faza zagotavlja vrnitev organizma v normalno stanje. 2x porciji ESSENS Keto, 3x zdrava, z beljakovinami bogata hrana, neomejena zelenjava, 2,5 - 3 litre tekočine. Priporočamo vključitev lahke športne aktivnosti 2-3 krat na teden. Faza traja 4 tedne

Načela, ki jih je treba upoštevati med ESSENS Keto:

 • Pijte redno. Zaužiti je treba 2-3 litre čiste vode ali zelenega ali črnega čaja. Sladkane pijače so strogo prepovedane v vseh fazah prehrane.
 • Zaužijte dovoljeno zelenjavo v količini 500 - 800 g na dan, vlaknine, ki jih vsebuje, pomagajo pri pravilnem delovanju črevesja.
 • Ne preskočite nobene beljakovinske hrane, tudi če ne čutite lakote. Uživanje diete 5-krat na dan je bistven pogoj za pravilno delovanje diete.

Imate dodatna vprašanja? Najdete jih TUKAJ:SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire