ESSENS Colostrum Body Set

27,60 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Colostrum / Kozmetika


ESSENS Colostrum Body Set

Set vsebuje:

  • Gel za tuširanje obogaten s colostrumom
  • Krema proti celulitu obogatena s colostrumom
  • Losjon za telo obogaten s colostrumom

Gel za tuširanje obogaten s colostrumom, 200 ml - Gel za prhanje z kolostrumom za vsakodnevno nego telesa, je primeren za vse tipe kože. Vsebuje kolostrum, konopljino olje in mešanico posebej izbranih naravnih snovi. Vse uporabljene komponente so biološko razgradljive in so zato nestrupene za naše okolje. Kolostrum, ki ga vsebuje gel za prhanje, uravnava mikrobno floro in v celoti nadomešča svilo, ki doda občutek mehkobe in prijetne svežine. Kolostrum zagotavlja tudi potrebne snovi, ki so potrebne za vitalnost kože in obnavlja kožne celice (anti-aging učinek).

Krema proti celulitu obogatena s colostrumom, 200 ml - Anticelulitna krema za telo za vsakodnevno nego telesa, je primerna za vse tipe kože. Vsebuje kolostrum, arganovo olje, karitejevo maslo, izvleček bršljana, kofein in patentirano snov Olive. Aktivne snovi, ki jih vsebuje krema, idealno pomagajo v boju proti celulitu. Kombinacija vseh uporabljenih sestavin preprečuje njeno prezgodnje staranje, spodbuja mikrocirkulacijo kožnih celic, učinkovito zavira videz celulita, izboljšuje kakovost kože in odpravlja njene neenakosti.

Losjon za telo obogaten s colostrumom, 200 ml - Hranljiva krema za telo za vsakodnevno nego telesa, je primerna za vse tipe kože. Vsebuje kolostrum, arganovo in erucikovo olje, karitejevo maslo, vitamin E, piroglutaminsko kislino in patentirano snov Oliva. Posamezne komponente kožo nahranijo, ji dajo elastičnost, mehkobo in jo hkrati hidrirajo. Vse uporabljene komponente so biološko razgradljive in so zato nestrupene za naše okolje.


  • 1 x Gel za tuširanje obogaten s colostrumom
  • 1 x Krema proti celulitu obogatena s colostrumom
  • 1 x Losjon za telo obogaten s colostrumom