Ultrazvočni aroma difuzor - bel

33,30 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Slow Living

610
Ultrazvočni aroma difuzor - črn

33,30 €

Na zalogi
ESSENS Slow Living Aroma izparilnik

17,00 €

Na zalogi
Ekskluziven set eteričnih olj

147,20 €

Na zalogiUltrazvočni aroma difuzor - bel

Ultrazvočni aroma difuzor deluje na principu ultrazvočnih valov, ki zagotavljajo izhlapevanje mešanice vode in eteričnih olj. Rezultat je nežna hladna para, ki se razprši po prostoru. Vonj po lastni izbiri izberete z dodajanjem eteričnih olj za vzbujanje prijetnih občutkov. Brez dodatka eteričnega olja lahko aroma difuzor uporabljamo kot vlažilec zraka. Za vzbujanje pravega sproščujočega vzdušja je difuzor opremljen s prijetno LED osvetlitvijo v sedmih barvah.

Dimenzije: višina 13 cm, širina 11 cm, dolžina kabla 150 cm
Material: Plastika

Aromaterapija ima močne terapevtske lastnosti in se upravičeno uvršča med eno od vrst alternativne medicine, kar dobesedno pomeni »dišeče zdravljenje«.

Aromaterapija pozitivno vpliva na naš živčni sistem in čustva, podpira imuniteto in pomaga pri zdravstvenih težavah. Posamezna eterična olja služijo za izboljšanje splošnega stanja telesa in duše, vendar imajo različne terapevtske učinke. S pravilno izbranim eteričnim oljem je mogoče doseči lajšanje številnih zdravstvenih in psihičnih težav.

Uporaba: Priključite napajalni kabel (priložen) na DC konektor. V rezervoar difuzorja dodajte dovolj vode, največ 100 ml, in dodajte 2-3 kapljice eteričnega olja ESSENS. Priključite napajalni kabel z izhodom USB na napajalnik, uporabite standardni adapter za vtičnico. Ko je difuzor priključen, lučka na kratko utripne z belo osvetlitvijo ozadja. S pritiskom na “vklop/izklop” preklopi difuzor v način neprekinjene megle. Drugi pritisk = občasna megla (15-sekundni interval). Tretji pritisk = difuzor se izklopi. S pritiskom na gumb »barvna osvetlitev ozadja« aktivirate barvno LED osvetlitev ozadja, ki se spreminja med 7 barvami. Drugi pritisk = pavza pri trenutni barvi. Vsak drug pritisk = sprememba barve / premor. Pritisnite in držite, da ugasnete luč. Če se rezervoar med uporabo izprazni, se difuzor samodejno izklopi.

Opozorilo: Vsakič, ko zamenjate eterično olje, posodo očistite z mehko krpo. Če difuzorja ne uporabljate dlje časa, ga očistite in shranite na suhem mestu. Priporočamo skrbno vzdrževanje po vsaki peti do šesti uporabi. Običajno je, da temperatura in vlaga okolja vplivata na gostoto megle. Ne dovolite, da se meglica dvigne neposredno na pohištvo, oblačila, stene itd. Hranite izven dosega otrok in živali. Difuzorja ne uporabljajte na naslednjih mestih: neposredna sončna svetloba, visoka temperatura ali vlažno, prašno mesto.

Hranite stran od elektronskih naprav, kot so televizorji, avdio naprave itd.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno