Colostrum s kulturami set - Prehransko dopolnilo

scol01
63,10 €
Najboljša cena v zadnjih 30 dneh:
27,50 t
Na voljo: Na zalogi

Colostrum s kulturami set - Prehransko dopolnilo

Izdelki Opis

Set Colostrum Yoghurt Maker + Probiotics ESSENS

Yoghurt maker je izjemno enostaven za uporabo, brez potrebe po prilagajanju, kontroli ali nadzoru. Ogrevanje zagotavlja inteligenten samoregulativni PTC grelec, ki zagotavlja najvišjo možno varnost in hkrati varčno delovanje. Yogurt maker je narejen v skladu s standardi Evropske unije, vsi uporabljeni materiali so uravnovešeni in posoda za jogurt je izdelana iz visoko kakovostnega, primernega za hrano, iz nerjavečega jekla Osnovne značilnosti in parametri: - varčevanje z energijo 20W, samo-regulativni PTC grelec - visokokakovostna posoda iz nerjavečega jekla za pripravo jogurta z ločenim plastičnim pokrovom - skupna prostornina posode 1,5 l s 7 kozarci, kapacitete 0,1liter, s pokrovčki (z rezervo za enostavno mešanje probiotične zmesi v 1 litru mleka)

  • Čist dizajn z elegantno in gladko površino za enostavno vzdrževanje
  • Prozoren plastični pokrov za spremljanje priprave jogurt
  • kontrolna dioda (označuje "delujoče" stanje)
  • Dimenzije: premer 214 mm, višina 145 mm (Dimenzije paketa: 223 x 223 x 242 mm)
  • 7 steklenih kozarčkov, s prostornino 0,1 liter, s pokrovčki
  • Teža: 0.91 kg (Teža paketa: 1,05 kg).

Paket vključuje navodila v slovenskem jeziku ESSENS Colostrum Probiotics vsebuje štiri izbrane kulture (seve mikroorganizmov s koristnimi učinki), prebiotik inulina in kolostruma, ki je vir učinkovitih protiteles. Ta enota je izdelana za osebno pripravo "visoko kakovostih" domačih jogurtov.

* PROBIOTIKI = živa bitja, ki uravnovesijo črevesno mikrofloro (Streptococcus lactis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum)

PREBIOTIKI = vir energije za "jogurtove" mikroorganizme in simbiotične črevesne bakterije jogurt izdelan iz ESSENS pre / prebiotične zmesi je znan kot "funkcionalna hrana".

To pomeni, da živila, narejena iz naravnih sestavin, ki poleg svoje hranilne vrednosti, ugodno vplivajo na zdravje potrošnika Vsebina paketa. 

6 vrečk / 10 g mešanice na vrečko

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire