Anti Aging Serum Colostrum+ parfumiran

38,40 €

Vsebina 30 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Colostrum / Kozmetika

601

Perfumed

Anti Aging Serum Colostrum+ parfumiran

Inovativen serum zmanjšuje znake staranja, je izdelan z novo revolucionarno formulo. Nastal je na podlagi najnovejših raziskav in razprav z našimi zunanjimi partnerji, ki imajo dolgoletne izkušnje, specializirane za razvoj in najnovejše trende na področju medicinske kozmetike.
Nov izdelek je primeren za vse tipe kože in vse starosti – največjo korist nudi starostni skupini 30+.

Izdelek je brez parabenov in v primerjavi z izvirnikom je povečana vsebnost naravne snovi Colostrum, ki ima povečan pozitiven učinek:
- Učinek rastnega faktorja - pozitiven učinek za regeneracijo kožnih celic
- Antibakterijski in protivnetni učinek laktoferina in Lactoperoxidase - preprečuje vnetne bolezni in razdraženo kožo
- Pozitivni učinki fosfolipidov (maščob in organskih kislin), ki še posebej omogočajo lažje prodiranje učinkovin v zunanjo plast kože in kasnejšo tvorbo lipidov (tanka plast izrazito upočasnjuje izparevanjem vode iz kože)

Izdelek vsebuje hialuronsko kislino, ki je znana po svojih koristnih lastnostih, predvsem s hidratacijo kože, kar ohranja kožo mehko in gladko. Med sestavinami je tudi olje Makadamie, ki deluje kot močan antioksidant in preprečuje poškodbe celičnih membran. Del sestavin obeh proizvodov je tudi izvlečki iz listov Camellia sinensis, ki ima tudi antioksidativne lastnosti.

JE NARAVNA KOZMETIKA.

V embalaži vsakega proizvoda so priložena večjezična navodila.

POMLAJEVALNI SERUM, 30 ml COLOSTRUM+ odišavljen
Serum za obraz vsebuje naravno sestavino kolostrum in hialuronsko kislino. Po uporabi seruma je koža mehkejša in ima naraven videz. Serum nanesemo na očiščeno kožo in previdno vtremo. Priporočamo uporabo v kombinaciji z dnevno in nočno kremo za učinkovit boj proti gubam. Po uporabi je možen nanos ličil.

Privoščite svojemu videzu najboljše, privoščite si nove in še boljše izdelke Colostrum+.

    Ingredients (INCI): Aqua, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Colostrum, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Ethylhexylglycerin, Biosaccharide Gum-1, Perfum.