Aloe Vera Set za vse vrste las

15,50 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Aloe Vera / Kozmetika

1.059
Aloe Vera
Aloe Vera Set
Aloe Vera Set

34,10 €

Na zalogi
Aloe Vera Set za barvane lase

15,50 €

Na zalogi
Set Aloe Vera gel napitkov

57,30 €

Na zalogiAloe Vera Set za vse vrste las

  • Aloe Vera Šampon za vse vrste las - Šampon za vse vrste las je primeren za vsakodnevno nego las. Vsebuje mešanico zelo učinkovitih čistilnih sestavin, ki zagotavljajo odlično peno in stabilnost pene, kar vodi do skrbnega umivanja vseh nečistoč iz las.
  • Aloe Vera Balzam za vse vrste las - Balzam za vse tipe las vsebuje mešanico naravnih sestavin in naravnim sestavinam, izoliranih iz oljk in oljne repice. Balzam vsebuje mešanico visoko učinkovitih kondicionirnih snovi, ki močno olajša česanje mokrih in tudi suhih las.

Izvleček Aloe Vera se zaradi močnih protibakterijskih in protivnetnih učinkov široko uporablja v kozmetični industriji. Aktivne sestavine ekstrakta pomagajo zmanjšati rast bakterij in stimulirajo fibroblaste (osnovne celice vezivnega tkiva, raztresene pri ljudeh po različnih delih telesa), s čimer se nekajkrat hitrejša obnova celic.

Če za ta set kupite darilno škatlo, priporočamo škatlo v velikosti S.SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire