Aloe Vera + Boswellia - Prehransko dopolnilo

33,75 €

Vsebina 60 capsules


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Aloe Vera / Prehranska dopolnilaAloe Vera + Boswellia - Prehransko dopolnilo

Revolucionarni, naravni izdelek, ki je na trgu odličnejši od podobnih izdelkov. V ustreznih razmerjih vsebuje standardizirane rastlinske izvlečke, ekstrakte Aloe Vera in Boswellia Serrata.

ESSENS Aloe Vera + Boswellia prehransko dopolnilo je bil razvito in izdelano v okviru farmacevtskega nadzora na Češkem, v skladu z najstrožjimi pravili in standardi EU. Vse komponente so pridobljene izključno iz naravnih virov. Ni uporabljenih kemično pripravljenih surovin ali konzervansov, stabilizatorjev ali barvil. Za samo proizvodnjo se uporabljajo samo sestavine najvišje možne in zajamčene kakovosti. ESSENS Aloe Vera + Boswellia ne vsebuje sladkorja, glutena ali laktoze, je popolnoma varna in ne povzroča zasvojenosti.

Rastlina Aloe Vera Barbadensis Miller, ki jo vsebujejo te kapsule, prihaja iz organskih nasadov v Mehiki. Vsebuje mešanico vitaminov, mineralov, anorganskih snovi in organskih spojin, ki pozitivno vplivajo na človeško telo in pomembno prispevajo k njegovi zaščiti in zdravju.

Smola drevesa Boswellia je bila v starodavnem Egiptu dragocenejša od zlata zaradi pozitivnih učinkov na mišično-skeletni sistem. Aktivne učinkovine v izvlečku Boswellia so Boswellove kisline.

Priporočeno odmerjanje: 2 kapsuli na dan (vzemite z vodo, zvečer pred obrokom hrane). Redna uporaba se priporoča tri mesece. V redkih primerih potrebnega povečanega odmerka ne presegajte dnevnega odmerka 6 kapsul.

Sestavine: ekstrakt prahu Aloe Vera, ekstrakt Boswellia Serrata, aditiv (magnezijev stearat), sestava kapsul (hidroksipropilmetilceluloza).

Sestava na kapsulo: ekstrakt prahu Aloe Vera 200: 1 (250 mg, DRI **), ekstrakt Boswellia Serrata 85% (150 mg, DRI **)

*DRI=prehransko referenčni vnos,**DRI = ni določeno

Teža vsebine: 24,3 g + - 5% (60 kapsul)

Opozorilo: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ta izdelek je tržen kot prehransko dopolnino, ne pa zdravilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, nosečnice in matere, ki dojijo. Hranite izven dosega otrok.

Shranjevati: V suhem prostoru pri temperaturi do 25 stopinj celzija.

Izdelano pod farmacevtskim nadzorom

Proizvedeno za: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno, Republika Češka

Uvoznik za Slovenijo: ESSENS WORLD a.s. Brno, podružnica Razvanje, Razvanjska cesta 85, 2000 Maribor