Sonce, voda, počitnice.
Uživajte v poletju z našimi izdelki.

Kozmetika za zaščito pred soncem Sun Care

Zaščitite se pred soncem, ne glede na to, ali ste ob vodi ali v mestu! Vrhunska kozmetika za zaščito pred soncem zagotavlja zaščito pred UVA in UVB žarki z največjo pozornostjo do kakovosti in z upoštevanjem najnovejših trendov. Zaščitni faktorji SPF 50+ so primerni tudi za otroke. Porjavimo!


Več nasvetov

Uživajte v poletju z drugimi ESSENS izdelki. Za vas so razviti in izdelani v vrhunski kakovosti in prinašajo številne prednosti. Tablete Sun Care na primer prispevajo k zdravi zagorelosti in bronasti koži.


Elegantni v vsakem trenutku.

Ali veste, česa ne smete zamuditi na počitnicah? Dodatki za zaščito pred soncem - elegantne brisače in torbe za plažo. Ročno izdelano na Češkem po edinstvenem dizajnu ESSENS Style.


Body Mist

Naj bo poletje zabavno z Body Mist. Priljubljena uspešnica, osvežilni sprej za telo z bleščicami, bo cenjena v vročih poletnih dneh in romantičnih sprehodih ob sončnem zahodu.


ESSENS Keto

Še vedno imate priložnost, da pridete v formo! Hitro, učinkovito in trajno se znebite odvečne maščobe z ESSENS Keto. Okusna beljakovinska dieta bo všeč vsem in uživali boste v odličnih počitnicah polni samozavesti.