Parfum Niche - Silver Orange

93,00 €

Vsebina 100 ml


Na voljo: Manj kot 5 kosov

Kategorije: Niche

279

Parfum Niche - Silver Orange

Parfum ESSENS Niche vas bo zajel. Je obsedenost, strast ... To je skrivnost, ki se skriva v kombinaciji tradicionalne izdelave in žlahtnih naravnih sestavin. Je največji poudarek na popolnem medsebojnem delovanju in ravnovesju edinstvenih vonjev.

Postanite izjemni, prisluhnite svojim čutom in doživite nepozabne trenutke, kajti Niche parfumi vas bodo popeljali skozi svet čarovništva in magije, odprli svet spominov in vas ugrabili na dišečem oblaku lastne domišljije.

Čaroben unisex parfum je poosebitev individualnosti, najbolj skrivne fantazije in igrive čutnosti. Sladke tone nežne maline z breskvijo obdajajo šmarnica in mistična aroma oud, aromo zaprejo čutni mošus, ambergris in sandalovina. Glamurozni odtenki poudarjajo lastna čutila in nepozabne trenutke.

  • Vrhnja nota: breskev, malina
  • Srednja nota: Šmarnica, heliotrop, črni ribez, oud
  • Bazna nota: mošus, jantar, sandalovina, vanilija

UNISEX parfum ESSENS Niche Silver Orange vsebuje 20% aromatičnih esenc, steklenička pa vsebuje 100 ml popolne dišave.

Vsak parfum spremlja brezplačna prefinjenadarilna vrečka in srebrni bombažni trak, s pomočjo katerega boste poudarili lepoto in razkošje parfuma za vaše stranke.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno


  • 1 x Niche Parfum - Silver Orange
  • 1 x NICHE Gift Bag    Ingredients (INCI): Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Bht, Limonene, Linalool, Coumarin, Benzyl Alcohol.