Noir Sveča - No. 2

4eln02c
50,00 €
Najboljša cena v zadnjih 30 dneh:
27,00 t
Na voljo: Na zalogi

Noir Sveča - No. 2

Luksuzna sveča iz linije izdelkov ESSENS Noir bo popestrila vonj vašega doma, njen ekskluzivni dizajn bo poskrbel za udobje vsake notranjosti, lahko pa je tudi odlična ideja za darilo.

Vsebina: 210 g

Luksuzna sveča očara s svojo dolgotrajno dišavo z časom gorenja do 50 ur.

Dišava parfuma NOIR by ESSENS - št. 2 je očarljiva cvetlična dišava z orientalskim vplivom, ki popolnoma izstopa iz množice. Prvi trenutki razkrijejo grenke note z izrazito višnjo, ki se dopolnjena s cvetličnimi odtenki odraža tudi v trdni osnovi lesnih not.
Sveča vsebuje samo naravne veganske sestavine, na čelu s sojinim voskom, dopolnjenim s kokosovim in repičnim oljem.

Opozorilo: Hraniti izven dosega otrok in živali. Prižgite na nevnetljivi površini izven dosega vnetljivih materialov. Ne postavljajte ga na prepih ali blizu vira toplote. Postavite v pokončen položaj. Plamen vedno ugasnite, ne razpihujte ga. Ne puščajte vžigalic ali drugih drobcev v staljenem vosku, da preprečite širjenje ognja. Ne kurite več kot 4 ure naenkrat.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire