Krema za roke

8,90 €

Vsebina 100 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Hand & Foot Care

Set krem za roke

15,60 €

Ni na voljo
Krema za noge

9,60 €

Ni na voljo
Lak za nohte 19

7,40 €

Ni na voljoKrema za roke

  Ohranite svoje roke lepe, čedne in manikirane. Impresionirajte ljudi okoli sebe.
   Edinstveni vonj sladkega vanilije spremlja popoln občutek posebej vlažilne kreme za roke v pakiranju po 100 ml.
    Nežne in vlažilne kreme za roke učinkovito negujejo in ščitijo suho in poškodovano kožo, skrbijo za nohte in obnovijo njihovo elastičnost. Posebno razvite kreme za roke koži zagotavljajo odlične prednosti, zagotavljajo intenzivno hidratacijo in zaščito pred sušenjem, razpokanjem in posledicami škodljivih zunanjih vplivov za ves dan. Vsebujejo glicerin, ki ima poleg fantastičnih hidratacijskih lastnosti zelo pozitiven učinek na kožo. Poleg tega ustvarja zaščito na površini kože. Vsebuje patentiran PENTAVITIN®, ki zagotavlja takojšnjo globinsko hidratacijo, ki se sprošča do 72 ur in krepi zaščitno funkcijo kože.
   • Sestavina tokoferil je oblika vitamina E. Deluje kot antioksidant, upočasnjuje skaliranje kože in preprečuje njeno staranje, ki se kaže s pigmentnimi madežmi, gubami in izgubo moči.
   • Masleno maslo popolno hidratizira in preprečuje prezgodnje staranje kože. Kreme se enostavno nanašajo, hitro absorbirajo in ne puščajo mastnega občutka. Primerne so za vsakodnevno uporabo in za vse vrste kože.
   • Dermatološko preizkušene