Home Perfume Majestic King - Set

hps07n
46,50 €
Najboljša cena v zadnjih 30 dneh:
25,00 t
Vsebina
150 ml
Na voljo: Na zalogi

Home Perfume Majestic King - Set

Prefinjena in veličastna dišava, ki se ponaša z nežnimi mošusnimi toni, rahlim kančkom lesa in začimb. Čarobna sila nastale arome vas pripelje do kraljevskih višin in hkrati daje udobne občutke pomirjenosti, umirjenosti in pozitivne energije.

Nežna eterična olja in ratanove palčke so idealna za prijetno, dolgotrajno in stalno aromo. Aroma, ki se sprošča v zrak, se skozi tanke kanale v ratanu dvigne, zato je intenzivnost optimalna. Difuzor traja do 8 tednov in pokriva prostor velik do 20 m2. Intenzivnost je odvisna od količine aromatične snovi in ratanovih palčk. Da bi ohranili želeno intenzivnost, vsak teden palčke obrnite na glavo.

Set vsebuje: stekleni difuzor,polnilo (dišava) za difuzor 200 ml, 8 ratanovih palčk

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

Ingredients (INCI): ALCOHOL DENAT (CAS NO:64-17-5)., PARFUM (CAS NO:N/A), HEXYL CINNAMAL (CAS NO: 101-86-0), ALPHA–ISOMETHYL IONONE (CAS NO:127-51-5), BENZYL SALICYLATE (CAS NO: 118-58-1), COUMARIN (CAS NO: 91-64-5), LINALOOL (CAS NO: 78-70-6), CITRONELLOL (CAS NO: 106-22-9), BENZYL ALCOHOL (CAS NO: 100-51-6).

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire