Poslovanje z ESSENS vam prinaša prednosti

ESSENS vsem članom poleg vrhunskih izdelkov ponuja tudi stimulativne ugodnosti in nadstandardne pogoje za delo s svojimi ekipami.
Ena od teh prednosti so fantastični incentive avtomobilski programi, ki so na voljo/odprti vsakemu članu kluba ESSENS, začenši s 17% položajem Marketing plana.
Veliko pozornost namenjamo izbiri najboljših avtomobilskih znamk, da bi lahko vsem našim uspešnim partnerjem, ki so se odločili svoje življenje povezati z ESSENS, ponudili le kakovostne avtomobile. Ti avtomobili so na voljo v treh kategorijah avtomobilskega programa.

 

• Standard Car Programme s tradicionalno zanesljivimi Toyota Yaris floto.

• Premium Car Programme z dinamičnimi in elegantnimi BMW floto.

• Exclusive Car Programme za najuspešnejše liderje z luksuznimi Rolls-Royce coupeji najvišje kakovosti, ki odražajo družbeni status in življenjski slog.


STANDARD AUTO PROGRAM

 

PREMIUM AUTO PROGRAM

 
 

 
SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire