ESSENS Gua Sha Ametyst - kamen ametist

22,20 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Slow Living

512

ESSENS Gua Sha Ametyst - kamen ametist

100% naravni kamen ametist

Dimenzije: 8,5 x 5,5 x 0,5 cm

Gua Sha kamen je orodje, ki se v tradicionalni kitajski medicini že tisočletja uporablja za sprostitev in lajšanje bolečin. Gre za naravno alternativno terapijo, ki temelji na principu drgnjenja in masiranja kože, kar vodi v boljši krvni obtok, spodbuja pretok limfe in odstranjuje toksine iz telesa.

Masaža obraza zmanjša podočnjake, prepreči gube in učvrsti konture obraza. Masaže drugih delov telesa služijo za dvig energije, povečanje krvnega obtoka in lajšanje napetosti v otrdelih mišicah. Sami kamni imajo hladilni učinek, kar pozitivno vpliva na odpravo oteklin.

Amethyst - ametist je izredno močan kamen z izjemno zaščitno močjo. Odpravlja negativna čustva, stres in nespečnost. Pomaga pri koncentraciji in sprejemanju novih idej. Lajša glavobole in napetost.

Kako uporabljati masažne kamne? Gua Sha kamne je treba vedno uporabljati s katero koli kremo, serumom ali oljem kot podlago in za boljše drsenje po koži, da se izognete poškodbam. Najprej nanesite podlago na kamen in nato masažo začnite s kratkimi in daljšimi gibi. To bo izboljšalo mikrocirkulacijo masiranega tkiva. Intenzivnost pritiska lahko postopoma povečujete, vendar mora biti masaža vedno prijetna. Gua Sha kamni se lahko uporabljajo na obrazu, hrbtu, vratu, rokah in nogah.

Kako uporabljati kamne Gua Sha za masažo: Pri masaži se vedno premikajte od znotraj navzven proti obrazu. Priporočamo, da začnete na čelu in nadaljujete navzdol. Vsako gibanje ponovite vsaj 10-15 krat, pri tem pa bodite pozorni na predel okoli oči, kjer naj bo pritisk le zelo nežen. Redno masirajte.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno