ESSENS PARFUMI IN KOZMETIKA ZA TELO

ESSENS parfumi so ustvarjeni s poudarkom na najboljši kakovosti. Naša proizvodnja ima certifikat GMP (Good Manufacturing Practice), ISO 9001-2008 in je pod stalnim nadzorom v skladu z najstrožjimi predpisi in standardi Evropske Unije. Zagotavljamo vam, da vsak parfum vsebuje vsaj 20% dišavne esence (eterična olja), ekskluzivno priskrbljeno iz SELUZ podjetja, ki je eno od vodilnih proizvajalcev zasebnih blagovnih znamk. To zagotavlja cenjeno mesto v eliti med parfumi.

Dovolite, da vam predstavimo poenostavljen opis proizvodnega procesa. Aromatične esence najvišje kakovosti, izdelane izključno iz naravnih virov, najprej zmešamo skupaj s čistim posebnim alkoholom za parfume. To je razlog, zakaj se razlikujemo od večine drugih parfumskih podjetij, saj so dolžni obdelati alkohol s kemikalijami, ki lahko negativno vplivajo na končni proizvod. Končno mešanico ohladimo na temperaturo -7 °C in filtriramo, filtri, uporabljeni v tej stopnji imajo velikost 10 mikronov. Parfum se nato shrani v nerjavečih rezervoarjih za vsaj 8 tednov, kjer se stara in tako v bistvu pridobi večjo intenzivnost. Zrel parfum se nato napolni v stekleničko, ki je očiščena z zračnim pritiskom, ki so jo ustvarili italijanski mojstri v priznani steklarni. Nazadnje je celoten izdelek pakiran v škatlo, ki je zasnovana s čisto ustvarjalnostjo. Vsi proizvodni koraki so pod stalnim nadzorom in za proizvodnjo so uporabljeni le materiali najvišje kakovosti.

Ponudba vključuje 40 najbolj uspešnih parfumov za ženske in 20 parfumov za moške.

ESSENS je razširil paleto izdelkov z geli za tuširanje v vseh 60 dišavah. Poleg tega ponujamo 40 ženskih odišavljenih losjonih za telo, ki vključujejo večji vlažilni kompleks, vitamin E, karitejevo maslo, marelično in konopljino olje, zahvaljujoč katerim ne bo vaša koža samo dišeča, ampak tudi lepa in zdrava.

V letu 2016 smo portfelj dišav ESSENS razširili z uvedbo osvežilnih razpršil za telo s 3% parfumom, vendar z enakim proizvodnim procesom kot ESSENS Perfumes, da bi dosegli popolno mešanico eteričnih olj z drugimi sestavinami. Vaši najljubši Body Mist so na voljo v 10 najbolj priljubljenih dišavah.

V začetku leta 2015 smo predstavili štiri ekskluzivne parfume iz naše nove kolekcije ESSENS Unique. Parfumi vsebujejo 20% dišavnih esenc in ustvarjajo edinstveno parfumsko sestavo z uporabo najboljših surovin, ki jih lahko najdete na svetovnem trgu. Izbrane dišeče esence so bile uporabljene, da bi nastali vonj ustvaril kakovosten in brezčasen znak. V letu 2017 se je povečal parfumski portfelj Unique in sedaj ponuja 4 ženske in 4 moške parfume, vključno z luksuznimi geli za tuširanje v enakim vonju.

Pred božičem 2017 smo predstavili dva ekskluzivna luksuzna parfuma niche, ki sta popolnoma prevladala nad standardno ponudbo. Sta absolutni vrh parfumske umetnosti, ki združuje dolgoletno tradicijo, mojstrski proizvodni proces, najdragocenejše sestavine, luksuzne stekleničke, izjemno kompozicijo in seveda, presenetljivo dolgo vzdržljivost. ESSENS Niche Perfumes predstavljata dva unisex parfuma v 100 ml elegantnih stekleničkah, ki razkrivajo opojni vonj, ki pušča za seboj močan odtis.

Vsi naši izdelki so bili uspešno certificirani in registrirani za prodajo v vseh državah, kjer je zastopan ESSENS.

Te nenavadne kombinacije multimedijske stekleničke in parfuma ni mogoče več najti v naši ponudbi. Kljub temu smo se odločili, da ji posvetimo nekaj vrstic, ker tudi to je značilnost ESSENS - želja biti prvi v nečem novem in razvijati svojo vizijo. DeVobis nikoli ni postal uspešen, čeprav je bil svetovna novost - parfum z digitalnim LCD zaslonom. Zaradi edinstvene tehnologije je bilo možno nalagati na preprost način v spomin svoje fotografije, glasbo, video ali celo osebne želje, kar je lahko okrepilo čustva, povezana s takšnim darilom.