Registracija brez obveznosti.

Registracija v ESSENS klub je popolnoma brezplačna in vas ne zavezuje k ničemer. Ni vam treba izpolniti nobenega mesečnega prometa ali registrirati novih članov. Če želite preklicati članstvo v klubu ESSENS, lahko to storite kadar koli, popolnoma brezplačno.

30/90 dnevna garancija vračila denarja

Zelo cenimo vaše zadovoljstvo, zato so vsi izdelki ESSENS zasnovani tako, da izpolnjujejo vsa vaša pričakovanja. V svoje izdelke verjamemo toliko, da si lahko privoščimo 100-odstotno garancijo za vračilo denarja.

Brezplačna dostava

Uživajte v brezplačni dostavi za vsako naročilo v vrednosti 70 točk ali več. Trudimo se, da bi vaša naročila takoj poslali in jih v 24 urah predali prevozniku.

Cashback

Vsak registrirani član kluba ESSENS samodejno dobi pravico / upravičenost zahtevati povračilo denarja, torej vračilo denarja od vaših nakupov. Vsak izdelek v E-trgovini prikazuje 2 ceni. Ena cena predstavlja ceno, za katero kupujete izdelek, druga cena pa prikazuje, koliko boste prejeli nazaj. Če želite biti upravičeni do povračila denarja, morate izpolniti le pogoj 50 osebnih točk v tekočem mesecu.

Varno plačilo

Ni vam treba skrbeti za plačilo naročil v naši spletni trgovini prek spletne strani s plačilno kartico. Uporabljamo varen prehod za plačila in zahvaljujoč takojšnji transakciji se točkovni promet takoj doda v naš sistem.

Posebna ponudba

Samo registrirani člani kluba ESSENS imajo možnost izkoristiti posebne popuste do 70% na izbrane izdelke, ki jih najpogosteje pripravimo v enodnevni promociji skozi celo leto. Vse leto pa podarjamo tudi brezplačne izdelke, kot del priljubljene promocije superpack.

Darilno pakiranje

Vsak dan je kot nalašč za praznovanje, zato ponujamo izbrane izdelke v znižanih setih, ki jih lahko zavijemo v darilno embalažo. Ti so postali zelo priljubljeni in so sestavni del naše stalne ponudbe.

Registracija
SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire