Registracija brez obveznosti.

Registracija v ESSENS klub je popolnoma brezplačna in vas ne zavezuje k ničemer. Ni vam treba izpolniti nobenega mesečnega prometa ali registrirati novih članov. Če želite preklicati članstvo v klubu ESSENS, lahko to storite kadar koli, popolnoma brezplačno.

30/90 dnevna garancija vračila denarja

Zelo cenimo vaše zadovoljstvo, zato so vsi izdelki ESSENS zasnovani tako, da izpolnjujejo vsa vaša pričakovanja. V svoje izdelke verjamemo toliko, da si lahko privoščimo 100-odstotno garancijo za vračilo denarja.

Brezplačna dostava

Uživajte v brezplačni dostavi za vsako naročilo v vrednosti 70 točk ali več. Trudimo se, da bi vaša naročila takoj poslali in jih v 24 urah predali prevozniku.

Vračilo denarja

Vsak registrirani član kluba ESSENS samodejno dobi pravico / upravičenost zahtevati povračilo denarja, torej vračilo denarja od vaših nakupov. Vsak izdelek v E-trgovini prikazuje 2 ceni. Ena cena predstavlja ceno, za katero kupujete izdelek, druga cena pa prikazuje, koliko boste prejeli nazaj. Če želite biti upravičeni do povračila denarja, morate izpolniti le pogoj 50 osebnih točk v tekočem mesecu.

Varno plačilo

Ni vam treba skrbeti za plačilo naročil v naši spletni trgovini prek spletne strani s plačilno kartico. Uporabljamo varen prehod za plačila in zahvaljujoč takojšnji transakciji se točkovni promet takoj doda v naš sistem.

Posebna ponudba

Samo registrirani člani kluba ESSENS imajo možnost izkoristiti posebne popuste do 70% na izbrane izdelke, ki jih najpogosteje pripravimo v enodnevni promociji skozi celo leto. Vse leto pa podarjamo tudi brezplačne izdelke, kot del priljubljene promocije superpack 8 + 1, 14 + 2 in 18 + 3.

Darilno pakiranje

Vsak dan je kot nalašč za praznovanje, zato ponujamo izbrane izdelke v znižanih setih, ki jih lahko zavijemo v darilno embalažo. Ti so postali zelo priljubljeni in so sestavni del naše stalne ponudbe.

Registracija