Registracija brez obveznosti.

Registracija v ESSENS klub je popolnoma brezplačna in vas ne zavezuje k ničemer. Ni vam treba izpolniti nobenega mesečnega prometa ali registrirati novih članov. Če želite preklicati članstvo v klubu ESSENS, lahko to storite kadar koli, popolnoma brezplačno.

30/90 dnevna garancija vračila denarja

Zelo cenimo vaše zadovoljstvo, zato so vsi izdelki ESSENS zasnovani tako, da izpolnjujejo vsa vaša pričakovanja. V svoje izdelke verjamemo toliko, da si lahko privoščimo 100-odstotno garancijo za vračilo denarja.

Brezplačna dostava

Uživajte v brezplačni dostavi za vsako naročilo v vrednosti 70 točk ali več. Trudimo se, da bi vaša naročila takoj poslali in jih v 24 urah predali prevozniku.

20% popust za zveste stranke

Vsak registrirani član kluba ESSENS samodejno dobi priložnost za nakup izdelkov ESSENS po članskih cenah, ki so 20% nižje od priporočenih maloprodajnih cen. Poleg tega ima novi član takoj po registraciji neverjetno priložnost za nakup izbranih najbolj prodajanih artiklov po cenah zvestobe.
Lojalne cene so znižane za dodatnih 10% nad članskimi cenami in jih doseže vsak član kluba ESSENS, ki doseže 50 osebnih točk v preteklem mesecu.

Varno plačilo

Ni vam treba skrbeti za plačilo naročil v naši spletni trgovini prek spletne strani s plačilno kartico. Uporabljamo varen prehod za plačila in zahvaljujoč takojšnji transakciji se točkovni promet takoj doda v naš sistem.

Posebna ponudba

Samo registrirani člani kluba ESSENS imajo možnost izkoristiti posebne popuste do 70% na izbrane izdelke, ki jih najpogosteje pripravimo v enodnevni promociji skozi celo leto. Vse leto pa podarjamo tudi brezplačne izdelke, kot del priljubljene promocije superpack 8 + 1, 14 + 2 in 18 + 3.

Darilno pakiranje

Vsak dan je kot nalašč za praznovanje, zato ponujamo izbrane izdelke v znižanih setih, ki jih lahko zavijemo v darilno embalažo. Ti so postali zelo priljubljeni in so sestavni del naše stalne ponudbe.

Registracija