Aloe Vera Mouthwash - Ustna vodica z okusom lubenice

13,20 €

Vsebina 500 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Aloe Vera / Kozmetika

130

Aloe Vera Mouthwash - Ustna vodica z okusom lubenice

Volumen: 500 ml

Nežna ustna vodica okusom lubenice, vsebnostjo aloe vere in naravnim sladilom iz stevije se uporablja za dopolnitev nege zob in ustne votline. Ščiti pred suhostjo, pomaga odstraniti nečistoče iz medzobnega prostora in ohranja dih svež.

Redna uporaba ustne vodice zmanjša tveganje za vnetje in zobno gnilobo. Uničuje bakterije in uravnava naravno ustno mikrofloro v ustih.

Aloe Vera Barbadensis Miller prihaja iz ekoloških nasadov v Mehiki, njen izvleček, ki se uporablja za izpiranje ust, pa je zelo cenjen zaradi močnih protibakterijskih in protivnetnih učinkov. Vsebuje mešanico vitaminov, mineralov, anorganskih snovi in ​​organskih spojin. Aktivne sestavine ekstrakta pomagajo zmanjšati rast bakterij.

Mentol iz poprove mete ima lokalni antiseptični učinek in lajša bolečine. Olajša vnetne bolezni zob in dlesni, hkrati pa izboljša in osveži dah.

Uporaba: Ustno votlino večkrat na dan sperite s približno 5 ml ustne vodice. Lahko se uporablja tudi za grgranje. Ne pogoltnite.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno.

    Aqua, Glycerin, Polyglycerin-3, Polysorbate 80, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aroma, Menthol, Potassium Sorbate, Citric Acid, Foeniculum Vulgare Oil, Stevia Rebaudiana Extract, Zingiber Officinale Extract.