Aloe Vera + Boswellia - Prehransko dopolnilo

36,20 €

Vsebina 60 capsules


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Aloe Vera / Prehranska dopolnila

1.206

Aloe Vera + Boswellia - Prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo v ustreznih razmerjih vsebuje standardizirane rastlinske izvlečke, ekstrakte Aloe Vera in Boswellia Serrata.

ESSENS Aloe Vera + Boswellia prehransko dopolnilo je bil razvito in izdelano v okviru farmacevtskega nadzora na Češkem, v skladu s pravili in standardi EU, ne vsebuje sladkorja, glutena ali laktoze.

Rastlina Aloe Vera Barbadensis Miller prihaja iz organskih nasadov v Mehiki. Vsebuje mešanico vitaminov, mineralov, anorganskih snovi in organskih spojin

Smola drevesa Boswellia je bila v starodavnem Egiptu dragocenejša od zlata zaradi pozitivnih učinkov na mišično-skeletni sistem.

Priporočeno odmerjanje: 2 kapsuli na dan (vzemite z vodo, zvečer pred obrokom hrane). Redna uporaba se priporoča tri mesece.

Sestavine: ekstrakt prahu Aloe Vera, ekstrakt Boswellia Serrata, aditiv (magnezijev stearat), sestava kapsul (hidroksipropilmetilceluloza).

Sestava na kapsulo: ekstrakt prahu Aloe Vera 200: 1 (250 mg, PDV **), ekstrakt Boswellia Serrata 85% (150 mg, PDV **)

*PDV = priporočeno dnevni vnos, **PDV = ni določeno

Teža vsebine: 24,3 g + - 5% (60 kapsul)

Opozorilo: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Ta izdelek je tržen kot prehransko dopolnino, ne pa zdravilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelek ni namenjen za diagnosticiranje, zdravljenje ali preprečevanje bolezni. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, nosečnice in matere, ki dojijo. Hranite izven dosega otrok.

Shranjevati: V suhem prostoru pri temperaturi do 25 stopinj celzija.

Proizvedeno za: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno, Republika Češka Uvoznik za Slovenijo: ESSENS WORLD a.s. Brno, podružnica Razvanje, Razvanjska cesta 85, 2000 Maribor