ZNIŽAN PERSONALIZIRAN SET

 

Izberite poljuben set in oblikujte svoj paket iz naših izdelkov, ki najbolj ustreza vašim zahtevam in poslovnim željam.

Kako deluje? Izberite vrsto seta, ki vam najbolj ustreza. Seti so razdeljeni glede na število točk in glede na sortiment. Odložite ga v košarico in iz menija v posameznih korakih izberite izdelek po svojih željah. Upoštevajte, da lahko kupite samo en set na naročilo.

In to še ni vse! Vsi seti so zasnovani tako, da ste samodejno upravičeni do cashback. In vsi ti seti so dodatno obogateni z EXTRA CASHBACK!

 

DOSTAVA S POPUSTOM

DODATEN CASHBACK

 

PERSONALIZIRAN SET

NEWBIE SET

136,00 €
50,00 t

Več informacij
BEAUTY SET

257,00 €
150,00 t

Več informacij
VITA SET

167,00 €
100,00 t

Več informacij
HOME SET

90,00 €
50,00 t

Več informacij
PREMIUM SET

322,00 €
200,00 t

Več informacij

 

Uživajte v ugodnih cenah, podrobno spoznajte naše izdelke in ne pozabite, da je osebna izkušnja najboljše poslovno orodje. Bodite zgled članom v vaši liniji, vaša vizija in potovanje se bosta podvojila, vaši dosežki se bodo pomnožili in vi boste rasli.

 
 
SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire