NOV IZDELEK EUCASSENS

Osvežilno aromaterapevtsko pršilo z eteričnim oljem evkaliptusa za pomiritev dihalnih poti pri prehladu in zamašenem nosu. Uravnotežena sestava osmih eteričnih olj, mentola in kafre, razpršenih po prostoru, deluje kot prijeten in učinkovit osvežilec zraka. Pršilo lahko popršite tudi ponoči na robček ali na blazino.

Eucassens je idealen zimski pomočnik, ki ga boste še posebej cenili v sezoni gripe in prehladov.

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire