17.10.2022

NOVI IZDELKI IZ ALOE VERA LINIJE

Predstavljamo ne eno, ampak kar dve novosti v našem portfelju!
Za vas imamo eno ali bolje rečeno dve nepričakovani novici!

Izpopolnili smo vaš najljubši Aloe Vera Soft Spray in oblikovali dva nova izdelka, ki učinkovito negujeta kožo, poškodovano po čezmernem izpostavljanju soncu. Prispevajo k zmanjševanju občutka pekočega, srbenja, napetosti in zagotavljajo hidracijo kože. Pozitivno vplivajo na celjenje brazgotin in različnih kožnih težav. Pomagajo in pospešijo regeneracijo kože pri odrgninah, opeklinah, srbečici ali po pikih žuželk.

Oba izdelka sta brez parabenov in kemičnih sestavin, primerna tudi za vegane.

Aloe Vera Soft Spray Plus
Poleg izvlečka aloe vere vsebuje rastlinske in zeliščne izvlečke s protivnetnimi in zdravilnimi učinki, D-pantenol, mentol, cink in alantoin.

Aloe Vera Soft Spray za otroke
Posebej razvita formula za občutljivo otroško kožo, ki ne peče s sladkim vonjem jagod. Primerno za otroke od 3. leta starosti. Vsebuje izvleček aloe vere, rastlinske in zeliščne izvlečke s protivnetnimi in zdravilnimi učinki, D-pantenol, timol in alantoin.

In nenazadnje!
Novo obleko pa čaka tudi standardni Aloe Vera Soft Spray.

 

SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire