25.10.2022

ALOE VERA GEL NAPITKI V NOVI OBLEKI

Vaša najljubša prehranska dopolnila Aloe Vera 99,5% Gel napitki so dobila nova oblačila! Navdušeni boste nad modernim dizajnom in ekološko embalažo, medtem ko boste lahko uživali v originalnih sestavinah, ki se niso niti malo spremenile! Zakaj bi spreminjali nekaj, kar je že popolno?

Zagotovite si do 3 Aloe Vera gel napitke BREZPLAČNO!

Naše ponudbe super paketov so vaša najboljša možnost: 8 + 1, 14 + 2 in 18 +3

Zakaj smo izbrali plastenko rPET?

Gre za material, ki nastane z recikliranjem PET plastike. Najpomembnejša ideja je predelava odslužene plastične embalaže in njena vrnitev v promet. S tem se sklene krog in spremeni uporabnost plastike za enkratno uporabo tako z ekološkega kot tudi ekonomskega vidika.

  • rPET je idealen za uporabo v prehrambeni industriji
  • rPET je ponovno mogoče reciklirati
  • rPET zagotavlja VARČEVANJE Z ENERGIJO in hkrati zmanjšuje OGLJIČNI ODTIS
  • uporaba rPET zmanjša porabo PLASTIKE ZA ENKRATNO UPORABO in zmanjša se PROIZVODNJA PLASTIČNIH ODPADKOV.
SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire