Podjetje ESSENS je predstavilo svetovnemu trgu poleti 2014 novo linijo izdelkov Home Pharmacy.

Prvi izdelek te linije je bil Slim´SS - prehransko dopolnilo, ki vsebuje standardizirane rastlinske izvlečke v ustreznih razmerjih, in sicer izvleček zelenega čaja in črnega popra.

 1. katehini zelenega čaja lahko nadzirajo telesno težo preko lipidov metabolizma (kurjenje maščob)
 2. listi zelenega čaja prav tako pripomorejo pri izločanju vode iz telesa
 3. črni poper prispeva k normalni prebavi in nadzoru telesne teže

Kmalu po tem, se je začela prodaja vitaminov A, D, E, K v eni tableti, katero se priporoča uživati mesec dni, po redni 2 mesečni uporabi Slim´SS. Naslednje je bilo predstavljeno prehransko dopolnilo Flow´EN, ki vsebuje standardizirane rastlinske izvlečke v ustreznih razmerjih, in sicer izvleček semen divjega kostanja (chestnut Aesculus hippocastanum) in izvleček črnega popra.

 1. kostanjev izvleček pomaga zmanjšati občutek težkih nog in uporabljamo ga za dober obtok v žilah in kapilarah
 2. črni poper pomaga pri normalnem delovanju srčno-žilnega in živčnega sistema
 3. vitamin C prispeva pri normalni sestavi kolagena, normalnemu delovanju krvnega pretoka ter zaščiti celic pred stresom

Tretja novost poletja, katera je bila predstavljena je prehransko dopolnilo Head´ES. Vsebuje koencim Q10 v kombinaciji s primernimi standardiziranimi rastlinskimi izvlečki in vitaminom B, z naslednjimi psihološkimi in zdravstvenimi učinki:

 1. koencim Q10 je naravna telesna snov, ki se imenuje tudi ubikinon Q10, ubidekarenon faktor Q10 ali vitamin Q s fiziološkim učinkom, ker je v različnih oblikah ubikinonov in prisotna v vseh živih organizmih, ima pomembno vlogo pri presnovnih procesih
 2. izvleček Ginkgo biloba vpliva na mikrocirkulacijo krvnega sistema, vključno možgani, ki pomaga pri normalni dejavnosti (kognitivne / spominske funkcije in duševno ravnovesje)
 3. črni poper pomaga pri normalnem delovanju srčno-žilnega in živčnega sistema
 4. vitamin B2 zmanjšuje utrujenost in izčrpanost
 5. vitamin B6 pomaga pri normalnem delovanju živčnega sistema, torej k normalni mentalni dejavnosti in zmanjšanje utrujenost

Vsi izdelki iz linije ESSENS Home Pharmacy, so razviti in izdelani pod farmacevtskim nadzorom v Republiki Češki v skladu z najstrožjimi pravili in standardi. Zahvaljujoč edinstveni večslojni tehnologiji prevleke tablete in uporabi ustreznih zaviralcev, je rezultat revolucionaren izdelek na področju prehranskih dopolnil te vrste.

Aktivne spojine so izključno pridobljene iz naravnih sestavin, brez uporabe umetnih snovi.

Postopoma bomo uvajali nove izdelke iz te linije, v prihajajočem obdobju.

Certifikati Home Pharmacy (PDF)

Pogosto postavljena vprašanja o liniji proizvodo