Poleti 2014 je podjetje ESSENS na mednarodnem trgu predstavilo novo linijo izdelkov - Home Pharmacy.

Visoko tehnološka proizvodnja - vrhunska in revolucionarna tehnična metoda, ki se uporablja pri obdelavi, zagotavlja edinstvenost teh prehranskih dopolnil. Del kompleksne tehnološke proizvodnje je mikronizacija - metoda, ki poveča biološko uporabnost zdravil, naravnih proizvodov, vitaminov in mineralnih snovi. Mikronizacija zmanjšuje uporabljene surovine na velikost delcev le na nekaj mikrometrov. Nastala snov, zahvaljujoč svoji večji površini, izboljša in pospeši raztapljanje v telesu ter doseže večjo učinkovitost. Druga uporabljena tehnologija je zaviranje encimov. Ta proces vodi v zmanjšano aktivnost encimov, ki se pri izdelkih ESSENS Home Pharmacy doseže z uporabo naravnih snovi kurkumina in popra. Zahvaljujoč izdelkom ESSENS Home Pharmacy se na mednarodnem trgu prvič pojavi edinstvena tehnologija večplastnih premazov. Pomembni učinki se dosežejo z zaporednim nanosom več plasti, ki vsebujejo aktivne snovi in imajo ustrezen čas raztaplja.

Vsi izdelki serije ESSENS Home Pharmacy so razviti in izdelani pod nadzorom farmacevtov v Češki republiki, pri čemer upoštevajo izvajanje najstrožjih pravil in standardov. Aktivne sestavine se pridobivajo izključno iz naravnih virov brez uporabe kemično proizvedenih materialov.

Prvi izdelek, ki smo ga uvedli leta 2014, je bil prehranski dodatek Slim´SS, ki vsebuje standardizirane zeliščne izvlečke v ustreznem razmerju, kot je izvleček zelenega čaja in izvleček črnega popra. Zaradi svoje sestave je Slim`SS idealen za nadzor telesne teže.

Kmalu po tem smo začeli s prodajo Slim`SS vit - kompleks vitaminov A, D, E, K v eni tableti, kar je priporočljivo za dopolnitev pri redni uporabi Slim`SS od drugega meseca uporabe.

Nato je bil predstavljen prehranski dodatek Flow´EN. Vsebuje standardizirane rastlinske izvlečke v primernih razmerjih, to je izvleček semena divjega kostanja (kostanja Aesculus hippocastanum) in izvleček črnega popra. Flow`EN je idealen za zaščito žilnega sistema in pomaga zmanjšati občutek težkih nog.

Prehransko dopolnilo Head´ES je bilo v letu 2014 na tretjem mestu novih izdelkov. Vsebuje koencim Q10 v primerni kombinaciji s standardiziranimi rastlinskimi izvlečki in vitamini B ter prispeva k normalnemu delovanju duševnih aktivnosti ter zmanjšuje utrujenost in izgorelost.

V letu 2015 smo razširili paleto izdelkov ESSENS Home Pharmacy s 3 novimi izdelki.

Hard`EN vsebuje učinkovito kombinacijo štirih snovi v ustreznem razmerju, tj. izvleček zelenega čaja s katehini, aminokislinami L-ornitin in L-citrulin in izvlečkom črnega popra. Zaradi svoje sestave je edinstven naravni izdelek, ki podpira moško erekcijo.

Še en nov naravni izdelek ES`Leepu, ki podpira kakovostno spanje. Vsebuje učinkovito kombinacijo petih snovi, in sicer izvleček hmelja, češnjevega izvlečka, inozitola, izvlečka črnega popra in kroma.

Enako kot prejšnji izdelki iz leta 2015 je bil na zahtevo članov kluba ESSENS izdelan tudi tretji prehranski dodatek - Clea`NS. Clea`NS vsebuje učinkovito kombinacijo štirih snovi, zlasti izvleček lubja magnolije, encima - proteaze iz aspergillus oryzae, izvlečka črnega popra in vitamina A. Edinstvena sestava deluje kot popolnoma naraven antiparazit.

V letu 2016 se je proizvodna linija razširila s prodornim produktom ESSENS Detox, ki je optimalen pri prečiščevanju telesa pred škodljivimi snovmi, spodbujanju imunskega sistema in spodbujanju presnove. To je trimesečna detoksikacija, ki jo sestavlja sedem izdelkov: 1x ES`Pure Start, 2x ES`Pure, 3x Flow`EN in 1x Clea`NS.

In zakaj je ESSENS Detox izjemen? Gre za sinergijo vrhunskih prehranskih dopolnil ESSENS Home Pharmacy. Ti imajo POVEČAJOČ rezultat sami, vendar UČINKOVITOST ŠTIRIH IZDELKOV V CELOTNI KURI SE NE SEŠTEVA TEMVEČ MNOŽI!

V prihodnjem obdobju bomo postopoma uvajali druge nove izdelke iz te linije izdelkov.

Certifikati Home Pharmacy (PDF)

Pogosto postavljena vprašanja o liniji proizvodo