ESSENS PARFUMI IN KOZMETIKA ZA TELO

ESSENS parfumi so ustvarjeni s poudarkom na najboljši kakovosti. Naša proizvodnja ima certifikat GMP (Good Manufacturing Practice), ISO 9001-2008 in je pod stalnim nadzorom v skladu z najstrožjimi predpisi in standardi Evropske Unije. Zagotavljamo vam, da vsak parfum vsebuje vsaj 20% dišavne esence (eterična olja), ekskluzivno priskrbljeno iz SELUZ podjetja, ki je eno od vodilnih proizvajalcev zasebnih blagovnih znamk. To zagotavlja cenjeno mesto v eliti med parfumi.

Dovolite, da vam predstavimo poenostavljen opis proizvodnega procesa. Aromatične esence najvišje kakovosti, izdelane izključno iz naravnih virov, najprej zmešamo skupaj s čistim posebnim alkoholom za parfume. To je razlog, zakaj se razlikujemo od večine drugih parfumskih podjetij, saj so dolžni obdelati alkohol s kemikalijami, ki lahko negativno vplivajo na končni proizvod. Končno mešanico ohladimo na temperaturo -7 °C in filtriramo, filtri, uporabljeni v tej stopnji imajo velikost 10 mikronov. Parfum se nato shrani v nerjavečih rezervoarjih za vsaj 8 tednov, kjer se stara in tako v bistvu pridobi večjo intenzivnost. Zrel parfum se nato napolni v stekleničko, ki je očiščena z zračnim pritiskom, ki so jo ustvarili italijanski mojstri v priznani steklarni. Nazadnje je celoten izdelek pakiran v škatlo, ki je zasnovana s čisto ustvarjalnostjo. Vsi proizvodni koraki so pod stalnim nadzorom in za proizvodnjo so uporabljeni le materiali najvišje kakovosti.

Ponudba vključuje 40 najbolj uspešnih parfumov za ženske in 20 parfumov za moške.

ESSENS je razširil paleto izdelkov z geli za tuširanje v vseh 60 dišavah. Poleg tega ponujamo 40 ženskih odišavljenih losjonih za telo, ki vključujejo večji vlažilni kompleks, vitamin E, karitejevo maslo, marelično in konopljino olje, zahvaljujoč katerim ne bo vaša koža samo dišeča, ampak tudi lepa in zdrava.

Vsi naši izdelki so bili uspešno certificirani in registrirani za prodajo v vseh državah, kjer je zastopan ESSENS.

ESSENS Unique

Do začetka leta 2015, smo predstavili štiri ekskluzivne parfume iz popolnoma nove kolekcije ESSENS Unique. Te dišave so posledica želje svetovno znane izdelovalke parfumov Hélène Fizet, da ustvari edinstveno sestavo parfuma z uporabo naravnih virov najvišje kakovosti in vrednosti, ki so na voljo na svetovnem trgu. Dišave so bile prednostno izbrane, da bi pridobile znak kakovosti, razkošja in vrhunskega oblikovanja. Po tem, ko parfum zori več mesecev v nerjavečih rezervoarjih, je napolnjen v stekleničke, za katere je značilen skoraj neviden inovativen razpršilec. To omogoča zelo subtilno in učinkovito širjenje parfuma v zelo finem dišečem oblaku. Končni vtis je poudarjen z moderno zasnovo pokrovčkov, narejenih iz eksotičnega lesa kot tudi posebej izdelane škatlice.

DeVobis od ESSENS

Te nenavadne kombinacije multimedijske stekleničke in parfuma ni mogoče več najti v naši ponudbi. Kljub temu smo se odločili, da ji posvetimo nekaj vrstic, ker tudi to je značilnost ESSENS - želja biti prvi v nečem novem in razvijati svojo vizijo. DeVobis nikoli ni postal uspešen, čeprav je bil svetovna novost - parfum z digitalnim LCD zaslonom. Zaradi edinstvene tehnologije je bilo možno nalagati na preprost način v spomin svoje fotografije, glasbo, video ali celo osebne želje, kar je lahko okrepilo čustva, povezana s takšnim darilom.