Zimski set olj za krepitev imunosti - Immunity Pack

54,90 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Slow Living

162
Slow Living Evkaliptus set

37,80 €

Manj kot 5 kosov
Set Gua Sha – Sivka in mandljevo olje

66,90 €

Na zalogiZimski set olj za krepitev imunosti - Immunity Pack

Eterična olja, ki pomagajo krepiti imuniteto v dolgih zimskih dneh. Razvajajte sebe in druge s tem osupljivo dišečim darilom.

  • Eterično olje - čajevec

100% naravno eterično olje se uporablja za izboljšanje splošnega stanja telesa in duha. Čajevec ima širok spekter uporabe, prispeva k zdravi koži, krepi lase in nohte.

  • Eterično olje - limona

100% naravno eterično olje se uporablja za izboljšanje splošnega stanja telesa in duha. Limona daje energijo, izboljšuje razpoloženje, imuniteto in ima vsestransko uporabo.

  • Eterično olje - evkaliptus

100% naravno eterično olje se uporablja za izboljšanje splošnega stanja telesa in duha. Evkaliptus pomaga pri čiščenju dihalnih poti, krepi imunski sistem in spodbuja sveže dihanje.SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire