Ustna vodica

10,30 €

Vsebina 200 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Aloe Vera / Kozmetika

1.318

Ustna vodica

Delikatna ustna voda z aloe vero in naravnim sladilom stevia, je idealna za pomoč pri ustni negi, še posebej, če težko očistite zobe po obroku z zobno ščetko.
Ima protivnetne in vlažilne lastnosti, varuje usta, da ne postanejo suha. Ima blag protibolečinski učinek, ki podpira pravilno delovanje ustne mikroflore ter preprečuje zobno gnilobo in slab zadah.

Ustna vodica vsebuje odlično kombinacijo izbranih, naravnih sestavin:
Aloe vera barbadensis Miller prihaja iz organskih nasadov v Mehiki in njen izvleček uporabljen v ustni vodici je zelo pomemben za njene močne antibakterijske in protivnetne učinke. Vsebuje mešanico vitaminov, mineralov, anorganskih snovi in organskih spojin. Aktivne sestavine izvlečka pomagajo zmanjšati razvoj bakterij.
Izvleček ingverja zmanjšuje vnetni proces, njegovi antibakterijski in protivirusni učinki pozitivno vplivajo na parodontalne bolezni.
Izvleček komarčka ima antimikrobno aktivnost proti bakterijam, glivam in kvasovkam. Znano je, da osveži sapo.
Mentol iz poprove mete deluje lokalno antiseptično in lajša bolečine. Preprečuje vnetne bolezni zob in boleče dlesni, hkrati pa izboljšuje in osveži dah.

    Ingredients (INCI): Aqua, Aloe Vera extract, Polyglycerol – 3, Ginger extract, Fennel extract, Polysorbate 80, Menthol, Citric acid, Aroma, Potassium sorbate, Stevie.