Syrup Sport & Energy - prehransko dopolnilo

36,00 €

Vsebina 700 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: SYRUP

152

Syrup Sport & Energy - prehransko dopolnilo

Volumen: 0,7 l

Prehransko dopolnilo v obliki sirupa z okusom rdeče pomaranče, primerno za športnike, pomaga povečati energijo in koncentracijo, pomaga pri izgorevanju maščob in deluje spodbudno. Aktivne sestavine - izvleček yerba mate, ki vsebuje tavrin in kofein.

ESSENS SYRUP je bil posebej zasnovan za zagotavljanje telesu snovi, ki so potrebne za njegovo pravilno delovanje, zahvaljujoč naravnim sestavinam. Posebne formule z okusom sadja in zelišč so obogatene z učinkovitimi rastlinskimi izvlečki, ki se pogosto uporabljajo v farmaciji in živilski industriji.

Ti okusni sirupi so rezultat dela članov znanstvenega odbora ESSENS in izhajajo iz želje po ustvarjanju učinkovitih in enostavnih izdelkov, tudi za tiste, ki imajo težave z jemanjem tablet. Hkrati se v vseh pogledih odzivajo na potrebe frenetičnega življenja našega časa. Za samo proizvodnjo se uporabljajo samo surovine certificiranih dobaviteljev. Sirupi ne vsebujejo sintetičnih barvil, glutena ali laktoze in so primerni tudi za vegane.

Osnovni nosilci sirupov so FOS - frukto-oligosaharidi. Ta vlakna se ne uporabljajo samo kot sladilo, ampak so predvsem pomembni prebiotiki. Se pravi, služijo kot vir energije za koristne črevesne bakterije, podpirajo absorpcijo hranil v telesu, izboljšujejo stanje črevesnega tkiva in njegovo odpornost proti okužbam.

ESSENS SYRUP SPORT & ENERGY:

 • Pomaga povečati energijo, osredotočenost in mentalno jasnost
 • Pomaga izboljšati zmogljivost in vzdržljivost vadbe
 • Prispeva k zmanjšanju oksidativnega stresa
 • Pomaga spodbuditi centralni živčni sistem in delovanje srca
 • Pomaga pri lajšanju simptomov utrujenosti ter poveča koncentracijo in budnost
 • Pomaga pri izgorevanju maščob in zmanjšanju apetita

Yerba mate je južnoameriško drevo, katerega posušeni in zdrobljeni listi so znani kot yerba maté in vsebujejo veliko količino mineralov, vitaminov in antioksidantov. Pijače Yerba mate so postale priljubljene po vsej Južni Ameriki zaradi svojih krepilnih in spodbudnih učinkov, ker zagotavljajo energijo, izboljšujejo spomin in razpoloženje, zmanjšujejo apetit in pomagajo pri izgorevanju maščob.

Aminokislina tavrin je močan antioksidant, deluje kot spodbujevalec možganske aktivnosti in pozitivno vpliva na splošno uspešnost.

Kofein je alkaloid, ki ugodno spodbuja delovanje centralnega živčnega sistema in srca, lajša simptome utrujenosti in pomaga obnoviti optimalno koncentracijo in budnost. Izboljša učinke tavrina.

Sestavine: Tavrin, izvleček Yerba mate, kofein, sladila: fruktoligosaharidi, topila: prečiščena pitna voda, glicerol, aroma: naravni okus po rdeči pomaranči, izvleček korenine ginsenga, regulatorji kislosti: citronska kislina, konzervansi: natrijev benzoat, kalijev sorbat.

Vsebnost aktivnih sestavin v 20 ml /% DRI (hranilne referenčne vrednosti):

Tavrin: 0,5 mg / -

Izvleček listov mate Yerba (Yerba maté, Ilex paraguariensis): 0,2 mg / -

Kofein: 0,1 mg / -

Priporočeni odmerek: 

 • 1. - 7. dan: 5 ml trikrat na dan
 • 8. - 14. dan: 5 ml dvakrat na dan, 10 ml zvečer
 • Dnevi 15+: 5 ml zjutraj, 15 ml zvečer
 • Največji dnevni odmerek ne sme presegati 20 ml na dan.
 • Uporablja se lahko nerazredčen ali v razmerju redčenja 1: 5.

Opozorilo: ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila ne nadomeščajo raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Ni namenjen otrokom, mlajšim od 3 let, nosečnicam in doječim ženskam.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno

• PIŠITE NAM • VAŠE IZKUŠNJE •