Syrup Immunity System - prehransko dopolnilo

51,90 €

Vsebina 700 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: SYRUP

897

Syrup Immunity System - prehransko dopolnilo

Volumen: 0,7 l

Prehransko dopolnilo v obliki sirupa z okusom šipka in bezga, prispeva k podpori imunskega sistema. Vsebuje aktivne snovi -  izvleček divje acerole in bezga ter vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 in B12.

ESSENS SIRUP je bil namensko zasnovan za oskrbo telesa z naravnimi sestavinami s snovmi, potrebnimi za njegovo pravilno delovanje. Poseben recept privlačnega okusa je obogaten z učinkovitimi rastlinskimi izvlečki, ki se pogosto uporabljajo v farmaciji in živilski industriji.

Slasten sirup je rezultat dela članov Znanstvenega sveta ESSENS in njihove vizije, da ustvarijo učinkovite izdelke, ki jih bo enostavno uporabiti tudi za nasprotnike tablet ali kapsul, hkrati pa bodo v vseh pogledih kopirali potrebe današnjega mučnega časa. Za samo proizvodnjo se uporabljajo samo surovine preverjenih dobaviteljev. Sirup ne vsebuje sintetičnih barvil, glutena ali laktoze, primeren pa je tudi za vegane.

Osnovni nosilec sirupov so FOS - fruktooligosaharidi. Ta ne služijo le kot sladilo, ampak so predvsem pomemben prebiotik. Se pravi, da služijo kot vir energije za koristne črevesne bakterije, podpirajo absorpcijo hranil v telo, izboljšujejo stanje črevesnega tkiva in njegovo odpornost proti okužbam.

ESSENS SIRUP ZA KREPITEV IMUNSKEGA SISTEMA tudi po zaslugi vitaminov:

 • prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema
 • prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in tvorbi kolagena
 • prispeva k zmanjšanju stopnje utrujenosti in izčrpanosti
 • podpira obrambo telesa

Divja Acerola je grm ali drevo, znano tudi kot tropska češnja, in je eden najbogatejših virov vitamina C, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in ščiti celice pred oksidativnim stresom. Poveča absorpcijo železa in prispeva k tvorbi kolagena.

Bezgov cvet je bogat z antioksidanti in v ljudski medicini zelo priljubljen zaradi pozitivnih učinkov ne le pri prehladu.

Sestavine: izvleček sadja divje acerole, nukleotidi, nikotinamid (vitamin B3), kalcijev D-pantotenat (vitamin B5), riboflavin (vitamin B2), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), tiamin mononitrat (vitamin B1), folna kislina (vitamin B9) ), biotin (vitamin B7), cianokobalamin (vitamin B12), sladila: fruktooligosaharidi, topila: prečiščena pitna voda, glicerol, aroma: bezeg - vsebuje 81,54% ekstrakta bezgovih cvetov, šipkov, konzervansov: natrijev benzoat, kalijev sorbat.

Vsebnost aktivnih snovi v 20 ml /% RHP (referenčna vrednost vnosa):

Vitamin C (izvleček sadja divje acerole, Malpighia glabra 25%): 240 mg / 300%

Vitamin B1 - tiamin: 0,165 mg / 15%

Vitamin B2 - riboflavin: 0,21 mg / 15%

Vitamin B3 - niacin: 2,4 mg / 15%

Vitamin B5 - Pantotenska kislina: 0,9 mg / 15%

Vitamin B6 - piridoksin: 0,21 mg / 15%

Vitamin B7 - biotin: 7,5 / g / 15%

Vitamin B9 - folna kislina: 30 / g / 15%

Vitamin B12 - kobalamin: 0,375 / g / 15%

Nukleotidi: 50 mg / -

Priporočeni odmerek: 

 • 1. - 7. dan: 5 ml trikrat na dan
 • 8. - 14. dan: 5 ml dvakrat na dan, 10 ml zvečer
 • Dnevi 15+: 5 ml zjutraj, 15 ml zvečer
 • Največji dnevni odmerek ne sme presegati 20 ml na dan.
 • Uporablja se lahko nerazredčen ali v razmerju redčenja 1: 5.

Opozorilo: ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila ne nadomeščajo raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Ni namenjeno otrokom, mlajšim od 3 let, nosečnicam in doječim ženskam.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno

• PIŠITE NAM • VAŠE IZKUŠNJE •

  Ingredients: wild crapemyrtle fruit extract, nucleotides, nicotinamide (vitamin B3), calcium D-pantothenate (vitamin B5), riboflavin (vitamin B2), pyridoxine hydrochloride (vitamin B6), thiamine mononitrate (vitamin B1), folic acid (vitamin B9), biotin (vitamin B7), cyanocobalamin (vitamin B12), sweeteners: fructooligosaccharides, solvents: purified drinking water, glycerol, aroma: elderberry -  contains 81.54% of elderflower extract, rose hip, preservatives: sodium benzoate, potassium sorbate.


SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire