Syrup Immunity For Kids -- prehransko dopolnilo

41,00 €

Vsebina 700 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: SYRUP

355

Syrup Immunity For Kids -- prehransko dopolnilo

Prehransko dopolnilo v obliki sirupa z okusom gozdnih sadežev, izvlečka divje acerole in izvlečka evropskega macesna pomaga ohranjati normalno delovanje otrokovega imunskega sistema. Sirup je idealen za otroke od 3. leta dalje.

ESSENS SYRUP je bil namensko zasnovan tako, da z naravnimi sestavinami otroškemu telesu zagotavlja potrebne snovi za njegovo pravilno delovanje. Posebne formule z atraktivnimi okusi sadja in zelišč so obogatene z učinkovitimi rastlinskimi izvlečki, ki se pogosto uporabljajo v farmaciji in živilski industriji.

Okusni sirup je rezultat dela članov znanstvenega odbora ESSENS in njihove vizije ustvarjanja učinkovitih izdelkov, ki jih bodo otroci zlahka in udobno uživali. Za samo proizvodnjo se uporabljajo samo surovine certificiranih dobaviteljev. Sirup ne vsebuje sintetičnih barvil, glutena ali laktoze, primeren pa je tudi za vegane.

Osnovni nosilci sirupov so FOS - fruktooligosaharidi. Ta ne služijo le kot sladilo, ampak so predvsem pomemben prebiotik. Se pravi, da služijo kot vir energije za koristne črevesne bakterije, podpirajo absorpcijo hranil v telo, izboljšujejo stanje črevesnega tkiva in njegovo odpornost proti okužbam.

ESSENS SYRUP IMMUNITY FOR KIDS - sirup za krepitev imunskega sistema za otroke:

  • Prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema
  • Prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema in tvorbi kolagena
  • Prispeva k zmanjšanju stopnje utrujenosti in izčrpanosti
  • Podpira imunost telesa

Divja acerola, je grm ali drevo, znano tudi kot tropska češnja, in je eden najbogatejših virov vitamina C, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in ščiti celice pred oksidativnim stresom. Poveča absorpcijo železa in prispeva k tvorbi kolagena.

Patentirana snov ResistAid® je 100% čisti izvleček naravnih snovi iz evropskega macesna, ki ima zaradi močnega sladkorja ARABINOGALACTAN (kombinacija L-arabinoze in D-galaktoze) zelo močan učinek na imunost. ResistAid® je edinstven sam po sebi, poleg tega pa je obdelan z edinstveno proizvodno tehnologijo, ki je zaščitena s patenti ZDA 5756098 in EP 86680. Rezultat tega je 100% čisti aktivni ekstrakt macesna, bogat z dragocenimi fenolnimi in arabinogalaktanovimi spojinami. Patentirana snov ResistAid® ima klinično dokazane učinke na povečanje imunosti telesa.

Sestavine: Izvleček divje acerole, ekstrakt evropskega macesna, sladila: saharoza, fruktooligosaharidi, topila: prečiščena pitna voda, aroma: gozdni sadeži, regulatorji kislosti: citronska kislina, stabilizatorji: ksantan gumi, konzervansi: natrijev benzoat, kalijev sorbat.

Vsebnost aktivnih sestavin v 10 ml /% RI (referenčni vnos): Vitamin C (izvleček sadja divje acerole 25%): 70 mg / 87,5 Izvleček lubja macesna (Larix decidua): 0,25 g / -

Priporočeni odmerek: 10 ml sirupa na dan. Priporočeno razmerje redčenja 1: 5.

Navodila za uporabo: ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila ne nadomeščajo raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Ni namenjen otrokom, mlajšim od 3 let, nosečnicam in doječim ženskam.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno

• PIŠITE NAM • VAŠE IZKUŠNJE •

    Ingredients: Wild crape myrtle extract, European larch extract, sweeteners: sucrose, fructooligosaccharides, solvents: purified drinking water, aroma: forest fruits, acidity regulators: citric acid, stabilizers: xanthan gum, preservatives: sodium benzoate, potassium sorbate.