Sun Care Set

118,00 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Sun Care


Sun Care Set

ESSENS Sun Care Set

Priročen set vsebuje vseh pet ESSENS SUN CARE izdelkov, za neverjetno ceno!!! Prejeli boste tudi ESSENS praktično torbo popolnoma brezplačno!

ESSENS Before Sun Care tablets - prehransko dopolnilo

Vsebina: 60 tablet (18,9g ±5%)

Odmerjanje: 3 tablete na dan po jedi. Ne prekoračite dnevne priporočene količine. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.

Shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru do °C. Ne izpostavljati direktnemu soncu.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, glutena in laktoze.

Sestavine: vsebuje spirolino, L-Tirozin, mikrokristalno celulozo (stabilizator), ekstrakt Aloe Vere, magnezijev stearat (anticikator), ovoj tablet vsebuje hipromelozo, smukec, titanov dioksid, železove okside.

Dnevni odmerek vsebuje aktivne snovi*

L-tirozin - 1 tableta vsebuje 250 mg; *PDV ni določen

Spirulina - 1 tableta vsebuje 350 mg; *PDV ni določen

Izvleček aloe vere - 1 tableta vsebuje 5 mg; *PDV ni določen

*PDV = priporočeni dnevni vnos

Opozorilo:HRANITI IZVEN DOSEGA OTROK!

Proizvedeno za: ESSENS World a.s., Prikop 843/4, 602 00 Brno, Češka.

Uvoznik za Slovenijo: ESSENS WORLD a.s. Brno, podružnica Razvanje, Razvanjska cesta 85, 2000 Maribor.

ESSENS Before Sun Care Gel

Viskozen gel z aloe vero za nego kože pred sončenjem je primeren za vse vrste kože, učinkovito vlaži in ščiti kožo pred alergijskimi reakcijami in jo tako ohranja prožno. Ne vsebuje parabenov. Before Sun Care Gel ni naprodaj ločeno in ga je mogoče dobiti le v posebnem setu Sun Care.

ESSENS Sun Care SPF 30 IN ESSENS Sun Care SPF 50

Kreme za sončenje z aloe vero, za dolgoročno in učinkovito zaščito kože med sončenjem.

Kreme se preprosto uporabljajo in hitro absorbirajo. Kar pomeni učinkovito zaščito pred UVA in UVB žarki. Se ne topijo v vodi in so odporne proti brisanju. Ne vsebujejo parabenov.

ESSENS After Sun Care Milk

Mleko po sončenju z aloe vero je primerno za vse tipe kože. Podaljšuje ten, neguje, obnavlja in ščiti kožo pred izsušitvijo ter zmanjšuje rdečico kože po izpostavljenosti soncu. Ne vsebuje parabenov.

Priporočljiva uporaba Sun Care izdelkov je sledeča:

1. Začnite uporabljati prve tablete ESSENS Sun care Tablets 3 dni pred izpostavljanju soncu. Vzemite eno tableto, trikrat na dan, po glavnih obrokih. Preostale tablete zaužijte med počitnicami. Te tablete so bile razvite tako, da dopolnjujejo človeško telo s surovinami, ki proizvajajo rjav pigment, pospešujejo porjavenje in pomagajo, da koža ostane bolj rjava in sijoča. Edinstvena sestava ima tudi pozitiven učinek na imunski sistem, ki ga lahko oslabi pretirana izpostavljenost soncu.

2. Pred uporabo našega sredstva za zaščito pred soncem uporabljajte Before Sun Care Gel .Ta ustvarja podlago za kremo za zaščito pred soncem, zagotavlja obstojnost le-te in je tudi lažje mazljiva, s čimer dodatno pomaga pri zaščiti s pomočjo UV-filtrov. Ta gel dodatno vsebuje snovi, ki spodbujajo kožo, da proizvede več vitamina D in melanina - rjavega pigmenta.

3.Približno 15 minut po uporabi ESSENS Before Sun Care gela, je pravi trenutek, da uporabite ali ESSENS Sun Care SPF 30 ali ESSENS Sun Care SPF 50. Zaščitni faktor se običajno izbere glede na vrsto kože in intenziteto sončne svetlobe kateri bo izpostavljena koža. Sončne kreme ESSENS Sun Care s faktorjem vključujejo učinkovito zaščito pred UVA in UVB žarki ter vsebujejo snovi, ki pomagajo pri pospešenem porjavenju kože.

4. Po sončenju uporabite ESSENS After Sun Care Milk, ki se uporablja za regeneracijo kože. Zmanjšuje rdečico in dodatno vlaži s čimer podaljšate ten.


  • 1 x Cosmetics Bag Sun Care
  • 1 x Sun Care SPF 30
  • 1 x Sun Care SPF 50
  • 1 x After-Sun Care Milk
  • 1 x Before-Sun Care gel
  • 1 x Before-Sun Care tablete - Prehransko dopolnilo