Losjon za telo obogaten s colostrumom

10,10 €

Vsebina 200 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Colostrum / KozmetikaLosjon za telo obogaten s colostrumom

Hranilna krema za telo s Colostrumom vsebuje colostrum, arganovo olje, eruka olje, karitejevo maslo, vitamin E, piroglutaminsko kislino in patentirano sestavino Olivem.

Arganovo olje iz rezervata UNESCO v jugozahodnem Maroku, pripada najredkejšemu in najdražjemu olju na svetu. Ima značilen visok delež aktivnih snovi, ki upočasnijo proces staranja kožnih celic, zaradi česar je koža mehka in navlažena. To se pogosto uporablja pri zdravljenju zapletenih kožnih bolezni.
Eruka olje je zelo čisto kozmetično ester olje, proizvedeno na naravni osnovi, bogato z vitaminom E. To je naravni antioksidant, preprečuje staranje kože, obnavlja in skrbi tudi za hidrirano kožo.
Karitejevo maslo se že stoletja proizvaja na tradicionalni način v ekvatorialni Afriki iz plodov karitejevega drevesa. Karitejevo maslo odlično vlaži kožo, deluje proti prezgodnjemu staranju, spodbuja mikrocirkulacijo kožnih celic in ščiti kožo pred škodljivimi vplivi.
Premium sestavina Olivem prihaja od vodilnih svetovnih proizvajalcev zelo kakovostnih proizvodov, ki temeljijo na oljčnem olju. Olivem ustvarja tekoče kristale v emulziji, ki imajo prevladujoč vpliv na kožo za preprosto vpijanje, ki zagotavljajo zadostno hidracijo, vodoodpornost in zelo prijeten občutek po uporabi kreme. Olivem blesti tudi v samoemulgirnih lastnostih, sposobnost idealnega mešanja dveh tekočin, ki se sicer ne mešata med seboj (voda, olje).
Piroglutaminska kislina (SPS) je naravno prisotna v koži kot del naravnega vlažilnega dejavnika, ki je odgovoren za pravilno hidracijo in elastičnost kože. Ima hidrofilne in higroskopične lastnosti, ohranja vodo v koži, jo vlaži, mehča in gladi.

Embalaža vsebuje: 200 ml