PARFUM
& PARFUMSKA KOZMETIKA

20% AROMATIČNE
ESENSE

ELITA MED PARFUMI
Zelo intenziven vonj, ki se občuti takoj po nanosu. Ta občutek traja nekaj sekund, vendar lahko za nekatere parfume traja tudi do 15 minut. Vonj, ki prihaja takoj po zgornji noti, je intenziven približno 2-3 ure. V tej fazi se dišave sproščajo počasi in se razširijo na več, včasih tudi na deset ur.
VRHNJA NOTA SREDNJA NOTA BAZNA NOTA

PERFUMES

20% aromatičnih esenc = elita med parfumi

ESSENS parfumi so ustvarjeni predvsem s poudarkom na najvišji možni kakovosti. Naša proizvodnja je certificirana z GMP (Good Manufacturing Practice), ISO 9001-2008 in je pod stalnim nadzorom v skladu z najstrožjimi predpisi in standardi Evropske unije.
Zagotavljamo vam vsebino 20% dišavnih esenc, ki jih dobavlja izključno eden vodilnih svetovnih proizvajalcev zasebnih blagovnih znamk, SELUZ, ki se uvršča v elito med parfumi.


BODY MIST

Naši vonji, naša vizitka...

Najpomembnejšo vlogo pri izbiri parfuma ima čustvo, ki ga v nas spodbudi njegov vonj. Tip kože, vse, kar jemo in kako se počutimo, potem oblikuje končni vonj, ki ga bo zaznala naša okolica. In zato lahko isti parfum v vsakem od nas nekoliko diši.
Torej izberite pravi parfum, ki nam najbolj ustreza.

Prav tako menimo, da je vsaka situacija priložnost. za drugo vrsto dišave z različno intenzivnostjo. Izberemo lahek vonj, ki ne draži okolja in ki le dopolnjuje našo osebnost. Nasprotno, večerna družba bo cenila bolj izrazit parfum, ki bo poudaril vašo karizmo.


GEL ZA TUŠIRANJE & LOSJON ZA TELO

Čarobnost dolgo obstoječega vonja

Parfum najbolje deluje tam, kjer je koža najbolj ukrivljena, zato se ga nanaša za ušesa, vrat, zapestje, komolec in gležnje.

Za manjšo intenzivnost je dovolj, da vstopimo v dišeč oblak, ki ga povzroča škropljenje. parfum pred vami.

Da bi trajalo dlje, je priporočljivo, da ga uporabite z več izdelkov iste dišave.

Vonj se bo dlje obdržal v sveže opranih laseh.

Oblačila nosimo šele potem, ko se parfum absorbira v kožo.


UNIQUE

Oglejte si poenostavljen proizvodni postopek

Najkakovostnejše dišave esence se najprej zmešajo s čistim parfumskim alkoholom. Samo destilirana voda se uporablja za denaturiranje tega alkohola, tako da ne vpliva na vonj in kakovost končnega proizvoda. Dobljeno zmes ohladimo na -7 ° C in temeljito filtriramo z uporabo 10 mikronskih filtrov. Da bi se vse sestavine popolnoma združile, se parfum zori v rezervoarjih iz nerjavečega jekla vsaj 8 tednov. Nato se napolni z zračno očiščenimi bočnicami, ki so jih izdelali italijanski mojstri v priznani steklarski delavnici in končno zaviti v škatlo, ki je zasnovana s poudarkom na čisti zasnovi.