Losjon za telo w161

7,40 €

Vsebina 200 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Za ženske / Losjoni za telo

Flower
Woody

Losjon za telo w161

Losjon za telo v vaših najljubših vonjih z vsebnostjo olja marelice, vlažilnih sestavin in vitamina E. Primeren je za vsakodnevno uporabo in za vse vrste kože po kopanju, sončenju in depilaciji. Losjon se absorbira dobro in pusti kožo svilnato, mehko in gladko. Vsebuje marelično olje z vlažilnimi, čistilnimi, negovalnimi in regenerativnimi učinki. Vitamin E ima protivnetno delovanje in pomaga pri preprečevanju poškodb kože s prostimi radikali. Shea maslo podpira zaščito kože pred UV žarki, pomaga ohranjati elastičnost kože, pomirja in regenerira.

NOVE SESTAVINE! Glavne prednosti nove formule! Da se prilagodimo času, smo dodali prvotno formulo, moderno mešanico mono / disaharidov, ki je povsem nova na kozmetičnem trgu. Mešanica povzroči povečanje vlažilnih učinkov in zaščitnih lastnosti izdelkov. Zahvaljujoč temu je koža zaščitena pred dejavniki tveganja, na katero vplivajo cel dan. Kljub temu pa med izdelavo niso bili uporabljeni parabeni. Našlosjon za telo vsebuje posebne snovi, ki zmanjšujejo nezaželen vonj po telesu. Novi izdelki so v novi embalaži in so opremljeni z večjezičnimi, zloženimi etiketami s podrobnimi informacijami.

Naš nasvet: Če uporabljate dodatne izdelke iste dišave - gel za prhanje, losjon za telo, parfum - se bo dišava fiksirala in se bo obdržala dolgo časa na telesu

Vsebina: 200 ml