Hard'EN - Prehransko dopolnilo

24,80 €

Vsebina 30 pcs


Na voljo: Manj kot 5 kosov

Kategorije: Home Pharmacy

690
Flow'EN - Prehransko dopolnilo

14,10 €

Na zalogi
Head'ES - prehransko dopolnilo

18,90 €

Na zalogi
Clea'NS - Prehransko dopolnilo

35,60 €

Na zalogiHard'EN - Prehransko dopolnilo

Datum uporabe 31.3.2023

Vsebina paketa: 25 g ( 30 tablet )

Revolucionarno prehransko dopolnilo ESSENS Hard’EN za moško erekcijo vsebuje standardizirane rastlinske izvlečke nefermentiranih listov zelenega čaja, izvleček sadja črnega popra v ustreznem razmerju ter zlasti aminokislini L-citrulin in L-ornitin.

Za razvojem stoji ekipa znanstvenega odbora ESSENS, ki jo sestavljajo strokovnjaki in farmacevti, ki so v tej panogi že vrsto let. Prehransko dopolnilo je bilo razvito in se proizvaja pod farmacevtskim nadzorom na Češkem v skladu z najstrožjimi predpisi in standardi EU. Za samo proizvodnjo se uporabljajo samo surovine certificiranih dobaviteljev. Ne uporabljajo se kemično pripravljene surovine, konzervansi, stabilizatorji ali barvila. Izdelek ne vsebuje sladkorja, glutena ali laktoze.

Priporočeni odmerek: 1 tableta približno 30 minut pred telesno aktivnostjo (za dosego učinka je potrebna spolna stimulacija, zdravila ne smemo redno uporabljati).

Sestavine: L-ornitin, izvleček listov zelenega čaja, L-citrulin, želatina, celuloza (stabilizator), izvleček sadja črnega popra (sadje črnega popra), sredstvo proti strjevanju (magnezijev stearat), krompirjev škrob.

Opozorilo: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila ne nadomeščajo raznolike prehrane. Ni primeren za otroke in ženske. Ni primeren za ljudi s srčnimi boleznimi. Ne uporabljajte v kombinaciji z alkoholom.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045 / 1e, 628 00 Brno, Češka

Aminokisline so v različnih medsebojnih kombinacijah gradnik beljakovin v organizmih in bistveno vplivajo na presnovo, tvorbo mišične in skeletne mase ter pravilno delovanje telesnih tkiv. L-citrulin je nebistvena aminokislina. Iz prebavnega trakta se absorbira v krvni obtok. Z delovanjem encimov se spremeni v aminokislino L-arginin, ki je začetnik hitrega povečanja krvnega obtoka v tkivih in prenosa energije v mišice.

Aminokislina L-ornitin bistveno poveča učinke L-citrulina in L-arginina. Ekstrakt zelenega čaja se pridobiva iz listov kitajskega čaja in vsebuje kombinacijo dragocenih snovi. Piperin je izvleček iz plodov črnega popra, ki pomaga bolje absorbirati aktivne snovi v telesu in s tem poveča njegovo učinkovitost.

Visokotehnološka proizvodnja - vrhunska in revolucionarna tehnološka obdelava Vsi izdelki ESSENS za domačo lekarno so obdelani z najsodobnejšimi in revolucionarnimi tehnologijami, kot so mikronizacija, zaviranje encimov in večplastna prevleka kapsul.

Mikronizacija rastlinskih izvlečkov je metoda, s katero farmacevtski izdelki, naravne snovi, vitamini in minerali povečajo svojo biološko uporabnost. Gre za postopno zmanjševanje surovin na velikost delcev več mikrometrov. Nastala snov zahvaljujoč večji molekularni površini ustvarja pogoje za izboljšanje in pospeševanje raztapljanja v telesu in navsezadnje tudi prehransko dopolnilo z večjo učinkovitostjo.

Zaviranje encimov je proces, zaradi katerega se aktivnost encimov zmanjša - encimi so beljakovine, ki določajo lastnost in hitrost kemijskih reakcij ter nadzorujejo večino biokemijskih procesov v živih organizmih. Upočasnitev encimske aktivnosti povzroči optimalno obdobje raztapljanja kapsule.

Večplastna prevleka tablet je edinstvena tehnologija, pri kateri raztapljanje tablete optimalno določimo s postopnim nanosom več plasti z različno vsebnostjo aktivne snovi.

    Ingredients: L-Ornithine, Green Tea leaves extract, L-citrulline, Gelatine, Cellulose (stabilizer), Black Pepper Fruit extract (piper nigrum fruit), anti-caking agent (Magnesium stearate), Potato starch.


SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire