Essential oil Pine needles - Eterično olje borove iglice

18,30 €

Vsebina 10 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Slow Living

102

Essential oil Pine needles - Eterično olje borove iglice

100% naravno eterično olje se uporablja za izboljšanje splošnega stanja telesa in duše.

Značilna in priljubljena aroma borovih iglic in gozda. Ta vonj je znan po svoji sposobnosti, da vas pomiri, hkrati pa zagotavlja energijo in vzbuja občutek stabilnosti. Ima pomirjujoče učinke in ustvarja zelo prijetno vzdušje. Pomaga telesu, da se umiri in spodbuja čute.

Uporaba: Primerno za aroma izparilnike ter razpršilnike olja ali za masaže. Lahko se nanese na kožo za pomiritev manjših draženj kože (priporočljivo z baznim oljem). Primerno za osvežilno masažo ali za pomiritev po fizičnem naporu.

V kombinaciji z drugimi eteričnimi olji zimske izdaje, ki pomagajo ustvariti prijetno božično vzdušje in bodo v vaše domove prinesla občutek miru in dobrega počutja ne le v adventnem času.

Opozorilo: Ni namenjeno zaužitju. Ko ga nanesete na kožo, ga uporabite v zelo majhnih odmerkih (1 - 2 kapljici), občutljive osebe lahko razredčite z drugim baznim oljem, kot je kokosovo.

Količina: 10ml

Kaj so eterična olja? Eterična olja so visoko koncentrirane, hlapne aromatične snovi, ki jih pridobivamo iz različnih delov rastlin. Najdemo jih v listih, koreninah, cvetovih, semenih in celo lubju. Rastlinam dodajajo aromo, jih ščitijo pred nevarnostmi, pomagajo pri opraševanju in so zelo bogate z veliko različnimi učinkovitimi in zdravilnimi snovmi.

Kako delujejo eterična olja? Prednosti eteričnih olj izhajajo iz rastlinske kemije in če so te naravne kemikalije pravilno destilirane ali ekstrahirane, jih je mogoče uporabiti za fizično, duševno ali čustveno pomoč v vsakdanjem življenju.

Čarovnija aromaterapije: Aromaterapija je vrsta alternativne medicine in dobesedno pomeni "zdravljenje z vonjem", najpogosteje z eteričnimi olji. Dišeče sestavine krepijo ravnovesje in harmonijo organizma ter vodijo k izboljšanju splošnega stanja organizma, torej telesa, duše in duha..

Kako uporabljati eterična olja?

Inhalacija: Majhne količine olja lahko kapnete v aroma izparilnike ali difuzorje. Uživali boste v prijetnem vonju notranjosti in ustvarili prijetno razpoloženje po specifikaciji vsakega posameznega olja. Lahko ga kombinirate tudi z vodo za uporabo v pršilih in ga uporabite kot pršilo za dom ali za odišavljenje blazin.

Masaža: Z vmasiranjem olj v kožo boste dosegli prijeten občutek sprostitve, zahvaljujoč prednostim posebnih olj pa lahko v celoti uživate v moči teh 100% naravnih olj. Primeren je za masažo stopal, sprostitev predela vratu in mišic, vmasiranje v templje ali pa se lahko uporablja s kompresijskim povojem.

Kozmetika: Olje zmešajte s svojo najljubšo kremo za kožo ali telo (1-2 kapljici zadostujeta, vendar priporočamo, da najprej preizkusite na manjšem vzorcu).

Kopel: Dodajte 3-5 kapljic v kopel ali poškropite na steno tuša in uživajte v aromi, ki jo ustvarja vodna para.

Proizvajalec: ESSENS EUROPE SE, Zaoralova 3045/1e, 628 00 Brno 

    Ingredients (INCI): Abies Sibirica Oil.