ESSENS Colostrum set - Prehransko dopolnilo

112,70 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Colostrum / Prehranska dopolnila

272

ESSENS Colostrum set - Prehransko dopolnilo

Set vsebuje:

  • Colostrum
  • Colostrum + Vitamin D
  • Colostrum + Curcumin

Colostrum, 60 kapsul - Prehransko dopolnilo, razvito in izdelano pod farmacevtskim nadzorom. V eni kapsuli vsebuje visoko vsebnost 400 mg aktivne snovi kolostrum IgG40. Kolostrum je prvo mleko, ki ga mlečne žleze proizvedejo po porodu sesalcev. Dragocen je zaradi visoke vsebnosti vitaminov, mineralov, elementov v sledovih, beljakovin, rastnih faktorjev, zaviralcev proteaz in imunoglobulinov, zlasti imunoglobulina IgG, ki ima ključno vlogo v imunskem sistemu. Kolostrum vsebuje tudi protitelesa, učinkovita proti bakterijam, virusom in glivam. Vključuje tudi laktoferin, večnamensko beljakovino, ki zmanjšuje vnetja v telesu. Rastni dejavniki pozitivno vplivajo na celjenje ran, izgradnjo mišic, izboljšajo živčni sistem in povečajo splošno vitalnost telesa.

Colostrum + Vitamin D, 60 kapsul - prehransko dopolnilo, razvito in izdelano pod farmacevtskim nadzorom. Vsebuje aktivne sestavine kolostrum, provitamin D3 in visoko vsebnost kolostruma IgG40 400 mg v eni kapsuli. Uporablja vse prednosti prehranskega dopolnila Essens Colostrum, vendar v kombinaciji z vitaminom D deluje tudi proti razkaljavanju telesa in redčenju kosti, pomaga krepiti moč kosti in zob ter pomaga zniževati povišan krvni tlak.

Colostrum + Curcumin, 60 kapsul - prehransko dopolnilo, razvito in izdelano pod farmacevtskim nadzorom. Vsebuje učinkovine kolostrum, izvleček rastline kurkuma in izvleček iz plodov črnega popra. Kurkumin je izvleček rastline dolge kurkume in ima zelo močne antioksidativne in protivnetne učinke. Piperin je izvleček iz plodov črnega popra in povzroča boljšo absorpcijo aktivne snovi v telo, kurkumin ima zahvaljujoč piperinu do 20-krat večjo učinkovitost.SPLOŠNI POGOJI IN PRAVILA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKOV

Na tem spletnem mestu se uporabljajo piškotki, ki zagotavljajo učinkovito uporabniško izkušnjo in olajšajo brskanje po teh straneh.

Več o piškotkih
Sprejmi vse

Nujni piškotki

Nujni piškotki zagotavljajo osnovne funkcije spletnega mesta, kot sta navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletna mesta ne morejo pravilno delovati.


Analitični piškotki

Analitični piškotki se uporabljajo za beleženje prometa na spletnem mestu, da lahko upravljavec bolje razume obnašanje obiskovalcev.


Marketinški piškotki

Marketinški piškotki spremljajo aktivnost uporabnikov na spletnih mestih. Namen je prikaz relevantnega in zanimivega oglaševanja, prilagojenega obiskovalcu, in s tem učinkovitejše oglaševanje operaterjev in tretjih oglaševalcev.


Potrdi moje izbire