ESSENS Aloe Vera Hand Care set

24,70 €


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Aloe Vera / Kozmetika


ESSENS Aloe Vera Hand Care set

Set vsebuje:

  • Aloe Vera tekoče milo za roke
  • Aloe Vera losjon za roke
  • Aloe Vera čistilni gel z antibakterijskim dodatkom

Aloe Vera tekoče milo za roke, 290 ml - Tekoče milo za umivanje rok z nežnim osvežujočim vonjem, je primerno za vsakodnevno uporabo tudi za občutljivo kožo, zagotavlja popolno čiščenje, zaščito in vlaženje kože.Vsebuje Aloe vera Barbadensis, glicerin, D-pantenol in tokoferil. Brez parabenov, ftalatov in silikonov, dermatološko testirano.

Aloe Vera losjon za roke, 290 ml - Krema za roke nežnega osvežujočega vonja, je primerna za vsakodnevno uporabo in za občutljivo kožo. Podpira vlaženje, elastičnost in mehkobo kože. Je enostaven za nanašanje, hitro se vpije in ne pušča mastnega občutka. Vsebuje Aloe vera Barbadensis, glicerin, karitejevo maslo, tokoferil in jojobino olje. Brez parabenov, ftalatov in silikonov, dermatološko testirano.

Aloe Vera čistilni gel, 50 ml - čistilni gel brez izpiranja za neposredno uporabo na rokah zagotavlja takojšnjo higieno, primeren za zaščito rok, kadar umivanje z milom in vodo ni mogoče. Je enostaven za nanašanje, hitro se posuši, ne pušča lepljivega občutka, prav nasprotno, roke so po uporabi mehke, sveže in dišeče z nežnim osvežilnim vonjem. Vsebuje aloe vero Barbadensis in glicerin. Temne kapsule v gelu tvorijo molekule aktivnega oglja, ki učinkovito očistijo kožo, odstranijo odmrle kožne celice, globlje nečistoče, toksine, težke kovine in kemikalije.


  • 1 x Aloe Vera tekoče milo za roke
  • 1 x Aloe Vera losjon za roke
  • 1 x Aloe Vera čistilni gel