Dnevna krema Colostrum+ parfumirana

38,40 €

Vsebina 50 ml


Na voljo: Na zalogi

Kategorije: Colostrum / Kozmetika

842

Day
Perfumed

sun.png

Dnevna krema Colostrum+

38,40 €

Na zalogi

moon.png

Nočna krema Colostrum+

38,40 €

Na zalogi

moon.png

perfumed.png

Nočna krema Colostrum+ parfumirana

38,40 €

Na zalogiDnevna krema Colostrum+ parfumirana

Inovativne kreme zavirajo učinke staranja. Ustvarjene so bile po novem revolucionarnem receptu, ki temelji na najnovejših raziskavah ter posvetovanju z zunanjimi partnerji z dolgoletnimi izkušnjami, specializiranimi za razvoj in nove trende z izdelki za zdravstveno nego.

Nove kreme so primerne za vse tipe kože in vse starosti, vendar pa največjo korist ponujajo starostni skupini 30+.
Poleg tega te kreme ne vsebujejo parabenov in v primerjavi z originalnim receptom, so odvzeti vsi konzervansi, ki se ne ujemajo s sedanjo zakonodajo EU. Kar pomeni, to je naravna kozmetika.
Nova formula z višjo vsebnostjo naravnega kolostruma krepi pozitivne učinke, kot so:
- Vpliv rastnih faktorjev - pozitivno vpliva na obnovo kožnih celic
- Antibakterijski in protivnetni učinki laktoferina in lactoperoxidase - preprečuje vnetja in draženje kože
- Pozitivni učinki fosfolipidov (maščob in organskih kislin), ki predvsem omogočajo lažje prodiranje učinkovin skozi zunanjo plast kože in tvorbo lipidov (tanek sloj v bistvu zavira izhlapevanje vode iz kože)
Kreme vsebuje tudi Aloe Vero in olje makadamije, ki je znano kot močan antioksidant, ki preprečuje poškodbe celičnih membran.
Zato nova formula popolnoma izpolnjuje merilo za "BIO".

Kot dodatek boste zraven kreme prejeli tudi večjezični letak in kozmetično žličko, ki omogoča higienično zajemanje kreme in preprečuje kakršno koli onesnaženje kreme pri uporabi.

Dnevna krema 50 COLOSTRUM+ 50 ml odišavljena
Zaradi skrbno izbranih sestavin ta krema za obraz zmanjšuje znake staranja, spodbuja obnavljanje kožnih celic in gladi gube.

Privoščite svoji koži le najboljše, ponudite ji inovativne luksuzne kreme Colostrum+.

    Ingredients (INCI): Aqua, Zea Mays Starch, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Coco-Caprylate/ Caprate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Butyrospermum Parkii Buter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Colostrum, Phenoxyethanol, Alcohol, Allantoin, Ethylhexyglycerin, Ectoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Cyclotetrapeptide-24 Aminocyclohexane Carboxylate, Perfum